Dutch Labs
Image default
Aanbiedingen

Hoe kom ik van een Vliegenplaag af

Een vliegenoverlast wordt vaak veroorzaakt door een combinatie van verschillende facetten. Denk aan hitte, licht, afval, eten enz. Vliegen en Muggen voelen zich aangetrokken tot deze elementen en komen graag op plekken waar deze elementen van kracht zijn. Denk aan een hete keuken, afvalcontainer voor je huis, terras waar eten geserveerd wordt op hete dagen bijvoorbeeld en noem maar op. Wat de reden van de vliegenplaag ook is, een ding is wel duidelijk en dat is dat u er zo snel mogelijk van af wilt komen. Er zijn gelukkig diverse mogelijkheden en deze bespreek ik hieronder.

Vliegenvangers voor het bestrijden van een Vliegenplaag

Al eens van een vliegenvanger gehoord? Ik doel dus niet op de vliegenmepper maar op een echt apparaat dat vliegen zowel aantrekt als uitgeschakeld waardoor ze meteen opgeruimd zijn. Niet alle vliegenvangers kunnen voor elke situatie ingezet worden. Zo kunt u kiezen uit Elektrische vliegenvangers en Vliegenvangers met Kleefplaat. Niet alle vliegenvangers kunnen voor iedere situatie ingezet worden. Hieronder kort uitgelegd wat de verschillen zijn en voor welke situatie de vliegenvangers dienen.

Wanneer je last hebt van kruipende insecten

Heeft u last van bedwantsen of Zilvervisjes dan bieden wij ook een effectief oplossing hiervoor. Bekijk alle producten voor het bestrijden van kruipende insecten via 123Ongedierteshop

Elektrische vliegenvanger: Geschikt voor grote ruimten zoals stallen (veestallen), opslagruimten, hallen en andere grote ruimten. De elektrische vliegenvanger kan ook binnenshuis gebruikt worden. Let er daarbij wel op dat het apparaat geluid maakt en minder geschikt zal zijn voor bijvoorbeeld op de slaapkamer. Verder werkt de elektrische vliegenvanger vaak in combinatie met UV licht en/of lokvloeistof. UV lampen hebben als functie de vliegen aan te trekken waarna ze aan de hand van de spanningsboog gedood worden.

Vliegenvanger met Kleefplaat: De niet elektrische vliegenvanger is zeer geschikt voor ruimten waar eten opgeslagen, bereid of uitgeserveerd wordt. Denk aan slagerijen, restaurants, terrassen, keukens enz. Deze muggenvangers vind je vaak in combinatie met UV lampen, Aanzuiging en Lokvloeistof. Lokvloeistof is altijd optioneel maar wordt bij enkele vliegapparaten wel aangeraden.