Dutch Labs
Image default
Auto’s en Motoren

Hoe verkoop ik mijn auto aan de sloop?

Hoe verkoop ik mijn auto veilig en snel aan de sloop?

SloopService Nederland biedt u de volgende mogelijkheden:

Wij bieden u volledig snelle en een veilige manier om uw sloopauto te verkopen. U kunt vandaag nog met ons afspraak maken en vervolgens direct erna uw auto verkopen. Wij vergoeden nu tot wel 500 euro voor uw geliefde vervoermiddel. SSN is een erkend bedrijf dus zorgen hoeft u zeker niet te maken. Wij geven aan de telefoon altijd eerst een richtprijs De richtprijs is natuurlijk afhankelijk van de bouwjaar en de toestand van uw auto Het is vrijblijvend dus u hoeft niet akkoord te gaan met onze bod Gaat u wel akkoord,dan komen wij KOSTELOOS uw sloopauto ophalen binnen liefst twee uur. U krijgt van ons ter plekke een RDW vrijwaring en natuurlijk uw contant geld.

wat doet u ?

*U belt of mailt ons. *Vervolgens maken wij afspraak met u. *Snel daarna komt een chauffeur van SSN bij u langs. *U levert de papieren en de sleutels in. *Daarna krijgt u van ons uw RDW vrijwaring en contant geld.

niet vergeten dat u ook een goed bijdrage houdt aan het milieu.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor u.

06 – 57 18 27 92

Info@sloopservice-nederland.nl

Voor meer informatie kunt u terecht op onze eigen website:

wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en snel van dienst te zijn !

http://sloopservice-nederland.nl/sloopauto/autosloperij-nederland/autosloperij-amsterdam,-juiste-adres-voor-sloopauto.html