Dutch Labs
Image default
Vakantie

Hotel met laadpaal Nederland

Steeds meer eigenaren van elektrische auto’s kiezen ervoor om hun elektrische auto onderweg op te laden bij een hotel. Dat kan ook, omdat een hotel met laadpaal in Nederland steeds vaker voorkomt. Maar waarom zou je jouw elektrische auto opladen bij een hotel en niet gewoon thuis? In dit artikel leggen we je uit wat de voordelen zijn van het opladen van je elektrische auto bij een hotel.

Voordelen van je auto opladen bij een hotel

Het mooie van moderne Nederlandse hotelketens is dat ze vaak te vinden zijn in de buurt van snelwegen en in de grotere steden. Maar ook in kleinere plaatsen zijn altijd wel pittoreske hotels te vinden. Steeds meer van deze hotels kiezen ervoor om laadpalen voor elektrische auto’s te installeren. Relaxed toch? Je parkeert jouw elektrische auto bij het hotel en legt hem aan de laadpaal. Intussen kun je naar binnengaan bij het hotel om van een heerlijke kop koffie, een espresso of cappuccino met een lekker broodje te genieten. Terwijl jij even lekker uitrust van het gejaag van deze tijd, wordt je auto opgeladen en kun je direct er weer tegenaan. 

Een hotel met laadpaal in Nederland boeken

Een groot voordeel van hotels met een eigen laadpaal, is dat deze ideaal zijn als je elektrisch rijdt en een weekendje weg wilt. De slimme elektrische autorijder kiest dan natuurlijk een hotel met laadpaal voor zijn overnachtingen uit. Terwijl jij geniet van een overnachting in een comfortabele en stijlvolle hotelkamer, staat je auto in de buurt van het hotel aan de laadpaal. Nadat je hebt genoten van je overnachting, weet je zeker dat de batterij van je EV weer 100% is opgeladen. 

Bekende hotelketens met laadpalen

Het aantal hotelketens in ons land dat hun hotels met laadpalen voorziet, is in de afgelopen tijd flink toegenomen. Een bekende hotelgigant die op deze trend inspeelt; is Van der Valk. Van der Valk valt op, omdat deze hotelketen veel hotels in de buurt van snelwegen heeft. En, ook dat is prettig: vrijwel elk hotel heeft niet alleen normale autoladers, maar ook snelladers. Snelladers zijn tegenwoordig in staat om elektrische auto’s in een half uur tot wel 80 procent op te laden. En dat is natuurlijk ideaal als je op doorreis bent en, genietend van een lekker gerecht in een sfeervolle omgeving, even snel jouw elektrische auto wilt opladen. Bij zo’n 70 hotels van Van der Valk is het al mogelijk je elektrische auto op te laden met een snellader of normale laadpaal.
Naast Van der Valk kun je voor het elektrisch opladen van je auto ook terecht bij de hotels van Fletcher, ibis, Mercure, NH en Novotel. 

https://hotelsmetlaadpaal.nl

Gerelateerde artikelen

Ontdek de charme van Afrika tijdens een rondreis door Namibiƫ

Boek een rondreis door Colombia of Japan en ontdek de plaatselijke cultuur

Goede apre ski plaatsen