Breaking News

Houdt je libido gezond en hoog

Houdt je libido gezond en hoog

Een goeie relatie met je partner heeft nogal een grote invloed op je huidige libido. Zo is het bij een nieuw en jong stel of een nieuwe relatie vaak normaal om 12 tot 13 keer per maand gemeenschap te hebben. Bij relaties langer dan vijf of zes jaar word dat vaak een heel stuk minder. Je krijgt minder zin, en dar kan komen omdat je bijvoorbeeld te druk bent met je studie. Je maakt lange dagen op het werk, of je bent druk met het huishouden in je huis.

Je kunt natuurlijk ook andere wensen of behoeftes hebben die verschillen van je partner. Ook kan angst een negatieve factor zijn, en dat is iets wat vaak word veroorzaakt door een negatief lichaamsbeeld.

– https://libidoxl.nl/

Helaas hebben veel vrouwen hier last van. Ook kunnen de problemen in een relatie of de verwachtingen op het gebied van intimiteit een negatieve invloed hebben. Ook hebben de volgende invloeden een negatieve uitwerking op het lichaam, waardoor het libido ernstig laag kan worden. Hiervan zijn Diabetes, overgewicht en een te hoge bloeddruk de absolute koplopers en een cholesterolgehalte die aan de hoge kant is.

Tevens kunnen bepaalde middelen ook negatieve gevolgen hebben voor je libido. Vooral mensen die aan de anti conceptiepil zitten en mensen die andere middelen nemen zoals antidepressiva herkennen deze negatieve effecten en verschillende negatieve manieren. En dit leid altijd tot een zeer laag libido.

Je libido verhogen kan deels wat problemen oplossen. Het is natuurlijk altijd het proberen waard. Op Libidoplaza helpen wij u graag verder en staan wij voor u klaar. Hopelijk tot snel

Labiacorrectie

Goedkoop een labiacorrectie zonder operatie. Wat zijn dan mijn opties? Je hebt verschillende opties namelijk een verstrakkende gel zoals vtight.nl en specifieke bekkenbodemspieroefeningen.