Houdt u van klassiek? Kom dan voor een passend interieur naar de specialist toe

Met een klassiek interieur creëert u eenvoudig een warme sfeer in huis. Of u nu eettafels of dressoirs zoekt, de specialist heeft het voor u. Van losse tafels en stoelen tot aan een complete set; waar gaat uw voorkeur naar uit? Voor beide opties biedt Star Stijlmeubelen een oplossing. Want niet alleen kunt u een set zelf samenstellen met een eettafel en bijpassende stoelen. U heeft ook de keuze uit een complete eethoek. Daarnaast kunt u uw eetkamerhoek ook eenvoudig online bestellen, of bezoek de riante showroom in Den Haag indien u de stoelen met een andere stoffering wenst te zien. En met een gemiddelde levertijd van 4 tot 6 weken vult u binnen de kortste keren een klassiek interieur aan met een eethoek van Star Stijlmeubelen.

Een klassiek interieur wordt gratis bezorgd

Zoekt u een klassiek interieur en wilt u wat te kiezen hebben? Kom dan naar de specialist in Den Haag met een showroom van 3000 m². Heeft u vervolgens iets moois gezien, maar bent u niet in de gelegenheid om uw aankoop zelf af te halen? Dat is bij het familiebedrijf, genaamd Star Stijlmeubelen, uiteraard geen probleem. Want naast dat u uw meubelen af kunt halen bij een servicepunt bij het station van Voorburg, kunt u ook kiezen voor gratis levering door Star Stijlmeubelen. Dus heeft u bijvoorbeeld een fraaie theewagen in notenhout gezien, een vitrinekast met glas van kersenhout of prachtig gestoffeerde eetkamerstoelen? Voorkom beschadigingen en laat uw meubelen voor een klassiek interieur gratis door het team van Star Stijlmeubelen bezorgen!

Een salontafel is een echte aanvulling in uw klassiek interieur

Met een salontafel van Star Stijlmeubelen gaat u voor een prachtig klassiek interieur in huis. Dat wilt u toch ook? Of u nu een borreltje drinkt met uw partner, onder het genot van muziek een goed boek leest of een prachtig boeket heeft gekregen van uw dochter waar u een plek voor zoekt in uw interieur. In alle situaties is een salontafel toch wel heel handig. En daarnaast maakt het uw zithoek sfeervol én tijdschriften en onderzetters kunt u er moeiteloos in opbergen. Maar waar vindt u een ruim aanbod aan salontafels, waarmee u een klassiek interieur complementeert? Natuurlijk bij Star Stijlmeubelen, gespecialiseerd in een klassiek interieur sinds 1895. Van hoektafels tot aan ronde tafels en van kersenhout tot aan Frans antiek eikenhout. Naar wat voor materiaal gaat uw voorkeur uit?