Breaking News

Dutchlabs

Kaalheid Mannen

Kaalheid bij mannen. Een vervelende ontwikkeling, wat zich vaak al voordoet rond het twintigste levensjaar. Lieverlee verlies je als man steeds meer haar, totdat menig man er genoeg van heeft en middels een tondeuse het haar tot een halve centimeter reduceert. Niet nodig & jammer. Er bestaan tegenwoordig namelijk prima antwoorden op het ‘kaalheid-vraagstuk’ van mannen. De experts van Secret Hair helpen u graag verder, met blijvende oplossingen, om weer uw oude uiterlijk terug te krijgen. 

Kaalheid vrouwen

Niet alleen mannen, maar ook verrassend genoeg, vrouwen kunnen last krijgen van kaalheid. Bij vrouwen uit zich dit vaak anders dan bij mannen; vrouwen verliezen over het algemeen meer het haar verdeeld over de hoofdhuid, in plaats van een concentraat op lokale plekken. De oorzaken kunnen legio zijn; verkeerde voeding, stress, rouw en ziekte bijvoorbeeld. Het haar kan ook alsmaar dunner worden, waardoor de haarbos ook uitgedunt raakt. 

Ook voor vrouwen die te kampen krijgen met bovengemiddeld haarverlies biedt Secret Hair passende antwoorden & oplossingen op maat; bezoek de website voor meer informatie. 

https://secrethair.nl/kaalheid-bij-mannen/