Kantoorruimte verhuur Alphen aan den Rijn

Champestate kan u een kantoorruimte verhuren

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een geschikte kantoorruimte? Champestate is een bedrijf dat u daarbij verder kan helpen. Bij ons bent u dus helemaal aan het juiste adres. Wij verhuren kantoor-, bedrijfs- en vergaderruimtes die geschikt zijn voor het klein- en middenbedrijf. Zoekt u al tijden naar een mooie ruimte die u de mogelijkheid biedt om door te groeien als bedrijf? Champestate helpt u daar graag mee verder! Het vinden van een geschikte ruimte is namelijk niet altijd even eenvoudig. Wij verhuren kantoorruimtes in verschillende afmetingen. Deze kunnen zowel tijdelijk als voor de lange termijn gehuurd worden.

Kantoorruimtes in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Als u op zoek bent naar een kantoorruimte om te huren wilt u daar natuurlijk zo min als mogelijk voor betalen. Dat begrijpen wij bij Champestate maar al te goed. Daarom zijn al onze kantoorruimtes te huur tegen geringe kosten. Zo vindt u met ons altijd een mooie ruimte, met de juiste afmetingen, tegen een voordelige prijs! Al onze kantoorruimtes zijn representatief en zijn voorzien van diverse faciliteiten. Het gebruik van sommige daarvan zit bij de prijs inbegrepen. Het Champestate Business Centre is gelegen in Alphen aan den Rijn. De complex is zowel via de snelweg als het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Waarom een kantoorruimte huren van Champestate?

Door een kantoorruimte te huren bij Champestate kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Sommige daarvan zijn gratis.

  • Airconditioning;
  • Een buitenterras;
  • Een persoonlijke brievenbus;
  • Drie vergaderruimtes met prestatiemogelijkheden;
  • Eigen brievenbus;
  • Vier kitchenettes (gratis);
  • Diverse opslagmogelijkheden;
  • Schoonmaak van de algemene ruimten.

Bezoek onze website voor meer informatie!

Meer weten over het huren van een kantoor- of vergaderruimte van Champestate? Bezoek dan eens onze website! Daar treft u nog veel meer informatie aan. Als u graag direct met ons in contact wil komen kunt u ook even contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0172 – 41 92 46.

http://champestate.nl/