Breaking News

Dutchlabs

Kies uit verschillende muziekstijlen dankzij Stock Music

Op het gebied van nummer zijn de mogelijkheden zeer divers. Naar welke stijl gaat jouw voorkeur uit? Je hoort vast wel eens een leuk nummer op de radio als je bijvoorbeeld in de auto zit. Om dat nummer te mogen spelen, betaalt de radio een bedrag aan de maker van het lied. Ze betalen voor het gebruiksrecht om het nummer te mogen spelen. Stel, jij hebt een video gemaakt voor jouw bedrijf of voor het bedrijf waar je werkt. Nu ben je op zoek naar een nummer wat daar goed onder past. Je denkt direct aan het nummer dat je op de radio hoorde. De rechten voor het nummer kosten heel veel geld, te veel om dit onder jouw video te zetten. De oplossing hiervoor is Stock Music van Earforce. Deze muziek is vrij van rechten en hier betaal je dus een veel kleiner bedrag voor. Zet je video kracht bij met Stock Music uit het ruime assortiment van Earforce.

Stock Music is als de kers op de taart

Lijkt Stock Music je wel wat? Neem dan eens contact op met dit bedrijf. Heb je wel eens gehoord van rechtenvrije muziek? Dit wilt zeggen dat je geen geld hoeft te betalen aan de maker van een specifiek nummer of lied. Niemand heeft dus het ‘recht’ over die muziek. De toepassing hiervan komt veel voor in films als achtergrondgeluid of als je bijvoorbeeld zelf een video maakt en deze online zet. Als je hiervoor muziek gebruikt waarbij je de rechten moet betalen, ben je snel veel geld kwijt. Het voordeel van Stock Music is dus dat je vele malen goedkoper uit bent dan bij de populaire en algemeen bekende muziek. Stock Music laat je maken door Earforce. Dit bedrijf schrijft deze vorm van muziek speciaal voor audioproducties. Ga jij bijvoorbeeld een podcast maken, dan is de Stock Music perfect voor jou.

Dit is waar je Stock Music voor gebruikt

Muziek draagt voor een groot deel bij aan de sfeer. Wat voor sfeer wens jij? Je bent een film aan het kijken en merkt dat de muziek steeds dreigender wordt. Dit draagt bij aan het gevoel dat de film je geeft. Het gebruik van deze Stock Music wordt over het algemeen veel toegepast als achtergrondmuziek onder een dialoog of voice-over. In het assortiment van Earforce vind je ook Stock Music die geschikt is voor het bepalen van een sfeer, zoals gespannen, vrolijk of romantisch. Maar ook het benadrukken van een boodschap doe je met muziek. De setting van een film of video wordt kracht bijgezet met specifieke muziek die de locatie identificeert. Denk bijvoorbeeld aan flamenco muziek op een plein in Spanje. Als deze soorten Stock Music vind je in het assortiment van Earforce.