Klanten lopen de deur plat dankzij uw nieuwe deurmat met logo!

Uw klanten moeten wel weten waar uw bedrijf gevestigd is en grote gevelreclame past niet bij ieder soort bedrijf. Een deurmat met logo is een subtiele doch effectieve manier om mensen te laten weten dat u er bent. Wist u dat een deurmat met logo daarnaast nog veel meer voordelen met zich meebrengt? Zo schraapt de deurmat vuil en absorbeert hij vocht. Hiermee voorkomt u glij- en valpartijen, beschermt u vloeren tegen het absorberen en bespaart u op schoonmaak- en onderhoudskosten. De deurmat met logo, te bestellen bij Matten.nl, is dus niet alleen maar mooi maar ook nog eens functioneel. Naast de logomat vindt u bij dit bedrijf een tal van andere functionele matten. Ook als u een rubbermat op rol of kabelmanagementsysteem nodig heeft bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres.

Zorg voor een goede eerste indruk en plaats een deurmat met logo

U kunt een logomat bestellen bij Matten.nl. Het logo op de deurmat versterkt het gevoel van uniformiteit dat u uitstraalt met uw huisstijl. In plaats van een saaie zwarte entreemat, zorgt een deurmat met logo meteen voor een persoonlijk karakter. De deurmat brengt uw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht, al zodra men de eerste stap in uw bedrijfspand zet. Dit maakt zo’n deurmat de perfecte manier om uw bedrijf of merk te promoten. U bestelt zo’n deurmat op maat bij Matten.nl. Dat gaat heel eenvoudig in zijn werk. U hoeft alleen maar uw logo te uploaden en uw voorkeuren aan te geven. Binnen 24 uur is uw nieuwe logomat klaar. U kunt bij deze specialist terecht voor werkelijk elk type mat die u zich kunt voorstellen, van een rubbermat op rol tot aan een douchemat.

Voorkom uitglijden met een rubbermat op rol

Bestel rubbermatten voor de industrie gewoon op rol. Dat is makkelijker, voordeliger en u krijgt uw bestelling lekker snel geleverd én gelegd! Deze matten, beschikbaar met zowel fijne als brede groeven, bieden ontzettend veel grip. Uitglijden tijdens het werk is voortaan verleden tijd. De groeven in de rubbermatten zijn precies zo gemaakt dat ze de juiste grip bieden, maar niet te diep zijn. Hierdoor kunt u ook zonder problemen met karren over de matten rijden. De rubbermat op rol is multifunctioneel. Schaft u hem aan bij een specialist als Matten.nl, dan kunt u de mat meteen laten aanpassen aan uw vloeren, etagères en werkbanken. Deze specialist is dé totaalleverancier als het om matten gaat. Van zwembadmatten tot aan een deurmat op logo, Matten.nl biedt het aan.