Krijg vijf jaar garantie op een Belgische Novy dampkap

Het voordeel van een Belgische Novy dampkap? Naast de kwaliteit, krijgt u ook zekerheid dankzij vijf jaar garantie. Wanneer u een dampkap gaat kopen van dit merk, weet u zeker dat u een goed product in huis haalt, dat nog jarenlang meegaat. Novy draagt kwaliteit nu eenmaal hoog in het vaandel. Wist u overigens dat Novy ook service na de aankoop van een dampkap aanbiedt? De technici en herstellers van Novy staan voor u klaar mocht u een probleem met uw Novy dampkap hebben.

Novy dampkap: dampkamp van een Belgische fabrikant

Heeft u uw oog laten vallen op een Novy dampkap? Kom dan naar Elektro Lommelen toe! Koop een dampkap die geproduceerd is door een Belgische fabrikant die al meer dan 100 jaar bestaat. Kortom, een dampkap van Novy is een dampkap van Belgische makelij. Novy is gekend als een Belgische producent van dampkappen en een echte marktleider. Novy produceert immers dampkappen van topkwaliteit, voorzien van gepatenteerd randafzuigtechnologie en geluidsdemping. Novy verkoopt niet alleen dampkappen in België, maar ook in het buitenland wordt mensen aangeraden een dampkap te kopen van dit merk. Bovendien heeft Novy een eigen team van technici en herstellers die u snel van dienst kunnen zijn bij een defect.

Profiteer van internetprijzen met toonzaal bij dampkap kopen

U heeft bepaalde eisen voor een dampkap. Het enige wat u nog hoeft te doen, is een model aanschaffen. Dan heeft u in principe twee opties. Of u gaat uw dampkap kopen bij een speciaalzaak of u bestelt deze via een webshop. U zult echter merken dat de prijzen nogal kunnen verschillen. Gaat u echter uw Novy dampkap kopen bij Elektro Lommelen? Dan zult u merken dat u hier producten aan internetprijzen kunt kopen, zowel via de webshop van deze specialist als in de toonzaal? Het handige hiervan is dat u de dampkap die u op het oog heeft eerst in het echt kan bekijken voordat u deze (online) aankoopt. Zo weet u wat u in huis haalt.