Dutch Labs
Image default
Auto’s en Motoren

Lease auto zonder BKR

Lease auto

Wilt u een bedrijfswagen leasen ? dan bent u bij ons aan het juiste adres. BKR lease is één van de weinig onafhankelijke leasebedrijven die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van bedrijfswagens leasen met een BKR.  Bij ons kunt u kiezen uit een steeds constante voorraad van verschillende bedrijfswagens. BKR lease heeft een totaal aanbod van verschillende merken en prijsklassen.  BKR lease is dé specialist op het gebied van bedrijfswagen leasen met een BKR en heeft al jarenlang ervaring om voor u de juiste offerte op maat te laten maken door uw wensen en behoefte centraal te stellen.

Bedrijfswagen leasen biedt u als ondernemer vele voordelen. Hieronder enkele aspecten waarbij het voordeel van bedrijfswagens leasen in één oogopslag naar voren komt:

  • Geen grote investeringen
  • Korting op de aanschafwaarde bedrijfswagen tot 15%
  • Fiscaalvoordeel door afschrijvingskosten op te voeren bij de belastingdienst
  • Snelle afhandeling van uw aanvraag en uitstekende service gedurende het lease contract

BKR lease biedt u  ook de mogelijkheid om uw auto  te bestickeren. BKR lease hanteert de scherpste tarieven om uw auto te laten bestickeren, beletteren. Of het nu gaat om een personenauto, vrachtwagen of een aanhanger. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Tevens kunnen wij ook uw auto helemaal carwrappen, hierbij wordt uw bedrijfsauto volledig “ingepakt”met een duurzame en hoogwaardige folie. De zogenoemde wrap kan volledig worden toegewijd aan uw bedrijfsreclame. Ook hier zijn de mogelijkheden onbeperkt. BKR lease voorziet u graag vrijblijvend van het juiste advies en design met daarbij behorende prijs.

BKR lease biedt op basis van persoonlijke benadering hoogwaardige leaseoplossingen aan voor bedrijfswagens aan. Door wijze van onze persoonlijke benadering leren wij uw bedrijf en daarbij behorende wensen kennen en zorgen vervolgens voor de beste passende leasevorm en mobiliteitsoplossing.

Via onze website willen wij u vooraf zoveel mogelijk informeren, om de website overzichtelijk te houden is het onmogelijk om alle informatie op onze website te plaatsen.

http://www.autoleasecentrale.nl