Dutch Labs
Image default
Vervoer en transport

Lease een scooter bij Polderscooter

Scooter lease, het wordt steeds populairder. Het kopen van een nieuwe scooter is nogal een investering wat veel mensen ook nog aan andere dingen kunnen besteden. Polderscooter weet dit en doet samen met nog een aantal andere scooter zaken aan het in de lease zetten van een scooter. Bij Polderscooter lease je dan een nieuwe scooter naar keuze. Deze betaling los je dan per maand af. Je bepaald vooraf hoelang je de tijd wilt hebben om af te lossen: 36, 48, 60 en 72 maanden. Tegen die termijn betaal je dan een bepaald bedrag. Lees in deze blog meer over het leasen van een scooter en waarom je dat bij Polderscooter zou moeten doen!

Waarom lease?

Wanneer je ervoor kiest om een scooter te leasen en niet te kopen heb je veel voordelen. Je betaald namelijk een vast bedrag per maand in plaats van een vermogen in één keer. Je hebt een vast rentepercentage en je hebt een eigen gekozen looptijd. Je bent direct eigenaar van de scooter. Ongeacht dat je het nog niet hebt afbetaald. Je mag kosteloos extra aflossen en je kan altijd terecht in de showroom met vragen rondom de lease. Je kan gemakkelijk de lease aanvraag via de website doen maar je kan het ook in de showroom afhandelen!

Polderscooter

Polderscooter doet inmiddels al enkele tijd aan het in de lease zetten van scooters. Bij Polderscooter werken jonge en dynamische werknemers die gespecialiseerd zijn in Onderhoud, reparatie en schade-herstel. Sinds enkele tijd is het ook bezig met het verleasen van scooters en dit blijkt een gat in de roos. Er is veel vraag naar en voor een ieder is er keus! Zoek jij ook een scooter die jij kan leasen? Neem eens een kijkje op polderscooter.nl voor meer informatie over het leasen van een scooter.