Linnen gordijnen: uiteenlopende kleuren

Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Reinigen van het natuurproduct: linnen gordijnen

Omdat linnen een natuurproduct is, is de stof erg gevoelig om te krimpen. Daarom raden wij niet aan om linnen gordijnen zelf te reinigen. Ons advies: linnen gordijnen professioneel te laten reinigen bij een stomerij.

Linnen: stijlvol natuurproduct

Linnen is een mooi natuurproduct dat wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant. Vlas groeide eeuwenlang in Nederland, maar met de sterke opkomst van katoen en synthetische stoffen wordt het product helaas in Nederland steeds minder verbouwd.

Linnen gordijnen: op maat gemaakt

Onze linnen gordijnen worden gratis voor u op maat gemaakt. U kiest niet alleen het materiaal en de kleur, maar daarnaast bepaalt u ook zelf de afmetingen, de voering en de afwerking.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.dutchlabs.nl/