Maak een leuke combinatie met meerdere plantsoorten op uw groene wand

Met behulp van de verwisselbare trays kunt naar wens wisselen tussen diverse plantsoorten. U kiest bijvoorbeeld voor dekkende planten, die uw groene wand naar een hoger level tillen. Wat dacht u van plantsoorten zoals de Chlorophytum, Dracaena of Philodendron? Staan er speciale dagen op de planning zoals kerst? Wissel uw groene wand af met sfeervolle rode Anthuriums en creëer een gemoedelijk kerstgevoel bij uw werknemers. De groenspecialisten van Green Care Interieurbeplanting bevelen aan om de wand te installeren op een plaats waar licht voorkomt. Planten moeten immers kunnen groeien. Indien gewenst voorziet het team van Green Care Interieurbeplanting de wand van verlichting zoals speciale LEDverlichting.

De installatie van een groene wand

Een groene wand past overal in het interieur van uw kantoor. Of het nu de ontvangstruimte is, de kantine, of een wand aan het gangpand of bij de werkvloer. Op vrijwel iedere plaats op kantoor kan een groende wand worden geïnstalleerd. Maar hoe wordt dit gedaan door Green Care Interieurbeplanting? Uw verticale tuin wordt opgebouwd door middel van speciale modules in de vorm van grids. Aan deze grids worden trays gehangen waar vervolgens het groen in verwerkt wordt. Doordat de trays in afmetingen zoals 50, 75 en 100 cm beschikbaar zijn ontstaat er de mogelijkheid dat er verschillende ruimtes op de werkvloer voorzien kunnen worden van een groene wand. Welke ruimte in uw kantoor is beschikbaar voor een verticale tuin? Bij Green Care Interieurbeplanting vindt u opties voor uw groene wand in verschillende maten en hoogtes.

Hoe groot wordt uw groene wand?

Er zijn al heel wat projecten gerealiseerd door de kundige specialisten van Green Care Interieurbeplanting. Heeft u plannen of ideeën voor een eigen groene wand? Misschien valt deze binnenkort ook binnen het portfolio. Ga voor industrieel met een vierkante groene wand op een betonnen muur. Kies voor minimalistisch met een lange rechthoekige eyecatcher op een strakke witte muur. Of creëer een ware ‘’urban jungle’’ en voorzie een volledige wand van groen. Wat uw wensen ook zijn, bij Green Care Interieurbeplanting is het mogelijk. U bevorderd het binnenklimaat en de gezondheid van uw personeel. En dat wilt u het liefste, toch? Vanwege het onderhoud wordt u geadviseerd om niet hoger dan 8 meter te gaan tijdens het installeren van de groene wand.