Met 50 plus sport bent u op uw eigen tempo in beweging

Het is nooit verkeerd om lekker in beweging te zijn, hoe oud u ook wordt. Krakende wagens lopen weliswaar het langst, maar u moet wel voorkomen dat er een wiel afvalt! Over afvallen gesproken: wist u dat u bij Workout Healthclub in Valkenswaard ook verschillende groepslessen kunt volgen? Deze lessen zijn speciaal ontworpen zodat mensen van 50 plus ook lekker aan sport kunnen doen. Heeft u altijd al gesport en wilt u intensiever trainen? Dan traint u lekker individueel. Er is altijd een trainer aanwezig die graag helpt als u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van een oefening of wanneer u een nieuw trainingsprogramma gaat proberen.

Gezellig in groepsverband of individueel trainen met 50 plus sport

Veel mensen in Valkenswaard vinden het fijn om groepslessen te volgen. Daarom is het erg fijn dat u ergens terecht kunt waar u meer dan 25 groepslessen per week kunt volgen. Bij Workout Healthclub in Valkenswaard hoeft u niet te kiezen bij 50 plus sport. Het is allebei mogelijk. En u bent ook nog eens zeven dagen per week van harte welkom op de sportschool. Alle instructeurs zijn gediplomeerd en geven u alle ondersteuning die u nodig heeft om lekker te trainen. Stel ook gerust al uw vragen aan het klantvriendelijk personeel. Het doel is om fit te worden en te blijven én daar werkt het team van Workout Healthclub graag aan mee!

Volg groepslessen in Valkenswaard om vet veel te verbranden!

Overgewicht ligt in onze samenleving altijd op de loer. De kantoorbannen zijn er namelijk in overvloed en er zitten dus heel veel mensen. Kies daarom voor sportlessen voor jong en oud. Doe daarom eens mee aan een van de groepslessen bij Workout Healthclub in Valkenswaard. Kies uit verschillende lessen, zoals balance workouts, aerobics of een stevige power workout. Of ga lekker spinnen onder begeleiding van een enthousiaste docent. Neem dan wel een handdoek en een bidon met water mee want u gaat er zeker van zweten! Het is ook mogelijk om bij deze healthclub lekker aan sport te doen wanneer u 50 plus bent en er weer even in moet komen.