Met een kassasysteem speciaal voor een kapper beheert u uw marketingtools eenvoudig

Zoekt u naar een professioneel kassasysteem en bent u een kapper? Vindt u het tijdrovend of lastig om uw marketingtools te beheren? Kies dan voor een kappers kassa programma dat u kan helpen bij deze klus. Het kassa systeem voor een kapper van Tanworld kan dit. U kunt met de speciale marketingtools module sms- en emailberichten versturen. Maar ook afspraakbevestigingen, – herinneringen, verjaardagsmailtjes, nieuwsbrieven, enquêtes en welkomstberichten verzenden. Alles doet u dus met dit ene kappers kassa programma, dat wilt u toch ook?! Maak eenvoudig een afspraak en wij komen het kassasysteem voor een kapper bij u op locatie installeren.

Breid uw kappers kassa programma uit met een speciale agenda module

Gebruikt u nog een papieren agenda en wilt u overstappen naar een digitaal systeem? Kies dan voor een kassa programma, genaamd Tanworld. Dit is een totaalsysteem en is een kassasysteem voor u als kapper, schoonheidsspecialiste of zonnebankhouder. Het kappers kassa programma kunt u koppelen aan een speciale agenda. In deze agenda heeft u al uw afspraken, notities, herinneringen en uren in één compleet overzicht. Ook vindt u in dit overzicht de vakantiedagen, uren van de medewerkers en u kunt het gebruiken op tablets. U vergeet dus geen enkele afspraak meer met het kappers kassa programma van Tanworld! Dat is mooi toch?

Wat zijn de voordelen van een kappers kassa programma?

Wanneer u alles in uw kapperszaak overzichtelijk wilt houden, is het verstandig om te kiezen voor een kappers kassa programma. Dankzij een kassasysteem met toetsenbord, krijgt u uw zaken beter geregeld. Wanneer u het kassasysteem als kapper goed wilt regelen is het daarom aan te raden om te kiezen voor het kappers kassa programma Tanworld. Dit is een totaaloplossing op het gebied van ICT en automatisering voor onder andere kapsalons, schoonheidssalons en de zonnebranche. Het programma heeft een aantal voordelen. Zo betaalt u elke maand een vast bedrag en komt het bedrijf de module bij u op locatie installeren. Ook werkt het snel en gemakkelijk en kunt u er van alles in bijhouden. Van administratie tot afsprakenboek, het is allemaal mogelijk in het kappers kassasysteem van Tanworld. Zo kunt u voortaan makkelijk afrekenen met een kappers kassa programma.