Dutch Labs
Image default
Internet

Mexikanische Netzhängematte : Hangmatten in Duitsland verkopen

Duitsland is natuurlijk een prachtige grote markt. Veel webwinkels overwegen daarom ook een Duitse site te beginnen. Dus overweeg je dit ook, dan ben je niet de enige.

Daarmee hebben we tevens de eerste uitdaging te pakken. Er is veel concurrentie is Duitsland. Echter heb je een uniek product, zoals bij onze Mexikanische Netzhängematten , dan is deze markt natuurlijk ideaal.

Blijven natuurlijk de bekende uitdagingen op de loer liggen. Eerste plaats de taal. Bijvoorbeeld keywoorden zijn niet zonder meer 1 op 1 te vertalen. Spreekt men in Nederland over Mexicaanse hangmat, in Duitsland heet dit product Mexikanische Netzhängematte. Alleen Mexikanische Hängematte is niet genoeg. Het woordje Netz is essentieel. Je moet het maar even weten. Veel rondsurfen op vergelijkbare sites kan je de ogen doen openen.

Daarnaast zijn er de culturele verschillen. Duitsers kijken gemiddeld toch anders tegen een website aan. Je kunt natuurlijk een duur bureau inschakelen om dit uit te regelen. Wij hebben er in eerste instantie voor gekozen onze eigen aanpak te volgen. Naderhand kunnen we dit altijd nog optimaliseren.

Al met al loopt het goed met onze hangmatten en Mexicaanse dekens (Mexikanische decken) in Duitsland. Alhoewel het altijd beter kan. De volgende stap is de site responsive te maken. Niet alleen in Duitsland, maar overal wordt de mobiele site steeds belangrijker.

Ben je gewoon Nederlander dan kun je natuurlijk gewoon een hangmat of Mexicaanse deken uitzoeken op onze Nederlandse site.

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.icolori-haengematten.de/mexikanische-netzhaengematten