Dutch Labs
Image default
Financieel

Minder boekhouding doen als zzp’er

Ben jij een zzp’er en wil je graag minder tijd kwijt zijn aan je boekhouding, maar ook niet teveel kosten maken aan een duur boekhoudpakket?
Met een online boekhoudprogramma kun je al vanaf €8 veel tijd besparen, terwijl je ook het risico op fouten in je boekhouding minimaliseert. Met een boekhoudpakket van e-boekhouden zou je zelfs de eerste 15 maanden gratis kunnen proberen, daarna kun je opzeggen wanneer je maar wil. Waarom zou je het voor die periode dan niet gratis proberen? Tegen die tijd weet je wel zeker of het boekhoudprogramma iets voor jou is en of je er €8 per maand in wil gaan investeren.

Deze online boekhoudprogramma’s zijn ook eenvoudig in het gebruik en overal ter wereld toegankelijk. Als zzp’er wil je natuurlijk genieten van je vrijheid en ook op reis kunnen wanneer jij dat wil. Met een online boekhoudpakket kun je altijd en overal je boekhouding bijhouden en inzien, zowel op je laptop, tablet als op je smartphone. Bonnetjes declareren doe je door een foto te maken met de handige app en deze direct te uploaden in je boekhouding, nog makkelijker wordt het niet.

Er zijn ook een aantal andere boekhoudprogramma’s voor zzp’ers, kijk ook eens bij boekhoudprogramma zzp vergelijken. Hier vind je de verschillende boekhoudprogramma’s voor zzp’ers en de voordelen en nadelen van elk programma. Lees ook reviews van andere gebruikers van de pakketten om een goed beeld te krijgen van de bruikbaarheid voor jouw onderneming.

Boekhoudprogramma vergelijken doe je op de website van boekhoudprogramma-vergelijken.com, dé specialist op het gebied van online boekhoudprogramma’s.

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com/