Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Mobiele windschermen

Mobiele windschermen

Wanneer u eens in de buurt bent van Haaksbergen, dan moet u maar eens bij Premonta langsgaan. Deze showroom bevat een groot assortiment aan mobiele windschermen. Hebt u een terras en hebt u vaak last van de wind? Dan zijn mobiele windschermen de oplossing voor uw probleem. U wilt toch ook weleens rustig de krant kunnen lezen in uw eigen achtertuin zonder het risico te lopen dat de krant uit uw handen wordt geslagen doordat er een sterk rukwindje langskomt? Met mobiele winschermen hebt u dat probleem niet meer. En als de wind draait, dan draaien de mobiele windschermen mee. Ze zijn niet voor niets mobiel dus u kunt wel begrijpen dat u ze erg eenvoudig kunt verplaatsen. De wieltjes zijn van goede kwaliteit en werken op vrijwel elke ondergrond. Natuurlijk hoeft u niet alleen naar de showroom om daar alle mobiele windschermen te zien. Haaksbergen ligt in Twente dus de kans is niet zo groot dat u daar vaak in de buurt bent, tenzij u er natuurlijk woont, werkt of op vakantie bent. Daarom is er een website waar u het kunt bekijken zonder een enorme reis te hoeven maken. Sterker nog, als u mobiele windschermen tegenkomt waarvan u zoiets hebt als: die moet ik hebben, dan kunt u direct overgaan tot het doen van een online bestelling. Dat is het mooie van het shoppen via het internet, u hoeft er de deur niet meer voor uit. Dat is natuurlijk al een tijdje zo maar het begint er nu op te lijken dat men vrijwel alles kan kopen via het internet. Speciale marktplaatsen zijn er al net als grote online warenhuizen. Maar ook kleinere bedrijven hebben deze functie vaak geïmplementeerd op hun website. En daar plukt u dan weer de vruchten van. Daarom is het dus nu ook gewoon mogelijk om mobiele windschermen te kopen, zeker als u met Premonta in zee gaat, dan hebt u niet alleen voordelige mobiele windschermen in huis gehaald, ze zijn ook nog eens van de bovenste kwaliteit.

Stevige mobiele windschermen

Mobiele windschermen komen er in alle soorten en maten. Of u nu uw hele terras bedekt wilt hebben, of slechts een stoel, Premonta heeft de mobiele windschermen van uw dromen in huis. Zo zijn er speciale mobiele windschermen met een knik waardoor er verschillende vormen mee kan worden gemaakt. Dat is niet alleen handig voor als de wind draait, want u kunt zo snel een onderdeel van het scherm bijdraaien zonder het hele geval te verrijden, ook kunt u er een nog groter oppervlak mee afdekken. Als u tevens beschermd wilt zijn tegen een laaghangende zon, dan kunt u de mobiele windschermen afdekken zodat u rustig uit de zon en in de schaduw heerlijk in uw tuin kan vertoeven zonder bang te worden dat de zon u weldra zal doen verblinden. Dat is nu allemaal verleden tijd. De verscheidenen types mobiele windschermen hebben we voor het gemak even onder elkaar gezet.

  • Zo is er de verrijdbare scherm dat uit maar liefst drie delen bestaat. Dit is dan ook gerust het topmodel van de collectie te noemen.
  • Dan is er de standaardversie van de mobiele windschermen. Dit bestaat dus slechts uit een deel maar is al wel zo groot dat minstens twee stoelen beschermd zijn tegen de wind.
  • En dan is er uiteraard het tussenmodel. Dit is het tweedelige scherm en bevindt zich qua prijsklassen tussen de eerdere twee genoemde modellen
  • En dan is er nog een luxere uitvoering van de standaardversie, de zogenaamde standaard plus.

U leest het, Premonta is van alle markten thuis als het aankomt op topkwaliteit mobiele windschermen. Ze worden in antraciet aangeleverd en u kunt er van op aan dat het magazijn tot aan de nok toe vol is met mobiele windschermen. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw bestelling, die wordt altijd binnen een week bij u thuis afgeleverd.

Neem gerust eens contact op

Hebt u nog vragen over de mobiele windschermen? Wij begrijpen ook wel dat het een flinke aankoop is en dat u daarom toch nog even de kat uit de boom wilt kijken. Daarom is er ook de showroom die vrijwel alle dagen geopend is. Als u een afspraak maakt van te voren, dan kunnen wij u rondleiden en krijgt u van ons natuurlijk een kopje koffie. Als u hier allemaal geen tijd voor hebt, dan kunt u ons mailen of opbellen. Deze gegevens vindt u terug op onze site en u kunt er van op aan dat we altijd zo snel mogelijk contact met u opnemen. Glas gerelateerde producten, dat is waar Premonta om draait. We zijn dan ook de specialist van Twente op dit gebied en kunnen voor u naast de mobiele windschermen ook vaste en verrijdbare schermen voor u maken. Uiteraard zijn onze producten vervaardigd van roestvrij staal. Dat betekent dat er aan het ijzer onder meer koolstof en zink is toegevoegd zodat de kans op corrosie tot nul daalt. Zuurstof krijgt geen kans en dat betekent dat de mobiele windschermen een lange levensduur hebben. Dus dat lijkt ons goed nieuws, dat was vroeger namelijk wel anders en u wilt toch dat uw mobiele windschermen lang meegaan. En dat is terecht want u wilt geen dief van uw eigen portemonnee zijn en waar voor uw geld krijgen. Bij Premonta bent u hiervoor aan het goede adres, wij zullen u nooit in de kou laten staan want de klant is koning.

http://www.premonta.nl/windscherm-type/mobiele-windschermen.html