Breaking News

Dutchlabs

Muurstickers met inhoud

Wanneer je van je huis een thuis wilt maken, moet je decoratieve elementen gebruiken. Enerzijds heb je de vloerbekleding en gordijnen, anderzijds de kleur die voor de muren kiest en je meubels. Een andere manier om je huis persoonlijkheid te geven, is het gebruik van stickers. Stickers kunnen voor een leuk accent zorgen of een vrolijke toets, maar je kan nog een stapje verder gaan. Met de juiste muurstickers voeg je inhoud toe aan de ruimte.

Stickers met een boodschap

Een eerste mogelijkheid zijn muurstickers die een boodschap met zich meedragen. Hier kies je bij voorkeur voor stickers met een leuke uitspraak of tekst. ‘Carpe Diem’ is een van de talloze klassiekers die je wel vaker ziet verschijnen. Deze tekst op je muur geeft aan dat jij het leven met twee handen grijpt en van elke nieuwe uitdaging geniet.

Muurstickers die een label vormen

Een tweede manier om stickers te plaatsen die inhoud geven, is door ruimtes van een label te voorzien met je stickers. Teksten zoals ‘Papa’s hobbykamer’ of ‘De garage’ zorgen voor een leuke extra op de deur en helpen bezoekers om snel de wc te vinden, mocht dat nodig zijn. Je kunt de kamers netjes bij naam noemen of voor grappige varianten gaan die voor een glimlach zorgen.

Zeg het met beelden

Geen fan van teksten op je muren of deuren? Wat dacht je dan van beelden? Potten en pannen in de keuken, een ooievaar voor de babykamer, een paard voor de kamer van zus die dol is op paardrijden en een motor voor je stoere zestienjarige zoon. Er is voor iedereen wel een beeld te vinden dat perfect past bij stickerparadijs.nl. Duik in de ruime collectie muurstickers en maak van je huis een unieke plek.

http://www.stickerparadijs.nl