Dutch Labs
Image default
Beauty en verzorging

Mythes over je borsten

Je hoort van alles over borsten en er wordt steeds meer verzonnen, maar dit is lang niet allemaal waar. In dit artikel zullen de mythes over borsten aan bod komen. Als u kleine borsten heeft en hier niet tevreden over bent, dan kan u altijd een borstvergroting in Nederland laten doen.

Aankomen betekent dat je grotere borsten krijgt

Dit hoeft echt niet bij iedereen het geval te zijn, iedere vrouw slaat vet weer op een andere plek op. Het kan dus inderdaad mogelijk zijn dat je een grotere cupmaat krijgt, maar het kan ook zo zijn dat je dijen breder worden.

Zonder beha gaan je borsten hangen

Dit is maar een heel klein beetje waar, een beha helpt namelijk wel een beetje. Toch kan het ook aan je genen liggen en dan is er niets aan te doen. veel mensen slapen hierdoor een beha, maar dit ligt oncomfortabel en het is dus helemaal niet nodig.

Door middel van sporten kun je grotere borsten krijgen

Dit is helemaal niet waar. Borsten bestaan alleen uit weefsel en vet en het bevat geen spierweefsel. Je kan ze dus ook niet trainen, wel bestaan er oefeningen waarmee je je onderliggende borstspier kunt trainen, waardoor je borsten steviger worden.

Borstimplantaten gaan een leven lang mee

Dit is helaas niet het geval. Dit verschilt ook weer per persoon, sommige vrouwen kunnen er erg lang mee doen, terwijl andere vrouwen na een aantal jaar de implantanten al moeten vervangen. Als u van plan bent een borstvergroting te ondergaan, kan u het beste even een chirurg vragen voor advies.

Borstvoeding is de boosdoener

Dit is een klein beetje waar. Het is namelijk zo dat hoe langer je borstvoeding geeft, hoe meer de huid uitrekt. Wanneer je weer stopt kan dan het geval zijn dat je borsten iets kleiner worden dan voorheen. Maar dit is ook niet bij iedereen het geval, veel mythes verschillen dan ook heel erg per persoon en hoeven daarom niet waar te zijn voor jou.

http://faceland.nl/