Dutch Labs
Image default
Zakelijk

Omgeving Eindhoven

Eindhoven wordt ook wel de designhoofdstad van Nederland genoemd. Het bruist van de creativiteit, innovatie en van de unieke hotspots in deze stad. Deze stad wordt gekenmerkt door de technologie die je in de moderne gebouwen onder andere terug ziet en design. Voor een dagje uit kun je ook altijd in Eindhoven terecht er zijn namelijk veel leuke winkels en eetgelegenheden te vinden. De combinatie van de Brabantse gezelligheid en de technologische aspecten maakt Eindhoven één van de leukste steden van Nederland. Er zijn ook verschillende top locaties in de omgeving van Eindhoven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Valkenwaard. Hier kun je bijvoorbeeld spannende kanotochten maken of ga je toch liever mountainbiken door een prachtig natuurgebied? Je vindt het allemaal in Valkenwaard.

 

Bezienswaardigheden Eindhoven

Een bezoek aan Eindhoven is pas compleet als u de diverse bezienswaardigheden heeft gezien die wij voor u op een rijtje hebben gezet. Deze bezienswaardigheden zijn in deze lijst opgenomen omdat zij de meeste indruk hebben gemaakt. Je moet bijvoorbeeld een bezoek plegen aan Strijp S. Het is eigenlijk een ‘verboden stad’ die nu voor ieder toegankelijk is. Je vindt hier diverse restaurants, winkels en noem maar op! Ook kan een bezoek aan Evoluon niet ontbreken. In 1966 werd dit gebouw in Eindhoven geopend. Het was oorspronkelijk een museum wat helaas failliet is gegaan. Tegenwoordig wordt het als congrescentrum en evenementencentrum gebruikt. Het is vooral kenmerkend qua design en is net een vliegende ufo. Als Laatste hebben we ook nog de Blob en Bubble. De architectuur van dit gebouw is kenmerkend aan Eindhoven zijn reputatie. Het ziet er heel modern uit en de stijl zorgt voor bijna surrealistische gebouwen. Blob en Bubble is zeker de moeite waard om een keer te bekijken als je jezelf in Eindhoven bevind.

 

Werkkleding Eindhoven

Natuurlijk kan plezier alleen ruimte krijgen als er ook hard wordt gewerkt. Het is noodzakelijk dat het personeel van jouw bedrijf worden herkend door de klanten. Je kan dit voor elkaar krijgen door middel van bepaalde werkkleding in Eindhoven. Het kan ook de werknemers beschermen tegen risico’s op de werkvloer. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vuur of chemische stoffen. Zorg er wel voor dat je verschillende paren werkkleding hebt, want je wilt natuurlijk niet de hele week dezelfde outfit aan trekken.

https://www.totaaltextiel.nl/werkkleding-eindhoven/