Breaking News

Dutchlabs

Online hypotheek afsluiten en toch persoonlijk advies

Online een hypotheek afsluiten lijkt tegenwoordig overal te kunnen. Maar er is wel degelijk een verschil in dit traject. Ben jij een starter, oversluiter, doorstromer of ondernemer en je wilt je hypotheek voordelig en op maat geregeld hebben? Dan ben je bij Hypotiek.nl aan het juiste adres.

Hypotiek zorgt voor een snel en duidelijk hypotheekadvies en bemiddelingstraject.  Wij dagen onze klanten uit om zich voor te bereiden op mogelijke keuzes in hypotheekvormen en voorwaarden. Via hypotiek.nl bieden we als ondersteuning op deze voorbereiding diverse rekentools en informatie aan. Wij doen dit juist omdat consumenten tegenwoordig nog bewust onwetend gehouden waardoor ze afhankelijk zijn van adviseurs. Hierdoor is het keuzegedrag beter te sturen met als resultaat dat deze consumenten verleid worden om producten af te nemen die ze niet helemaal snappen. 

Wij vinden juist dat de klant leidend moet zijn en niet alleen de adviseur, vooral bij zoiets persoonlijks als het afsluiten van een hypotheek. We nemen in dit traject ook een rol aan van een sparringspartner die kritisch vragen stelt over je aannames en keuzes. Dankzij deze wisselwerking kan de klant snel schakelen met de adviseur en wordt een advies op maat gecreëerd. Online een hypotheek afsluiten samen met Hypotiek is de ideale tussenvorm tussen een duur, tijdrovend en overbodig ouderwets traject en een erg mager en daarmee risicovol execution-only traject.

Dankzij onze werkwijze weet je direct waar je aan toe bent: Online hypotheek afsluiten inclusief hypotheekadvies voor een vaste prijs. Je gaat toch niet betalen voor overbodige kosten? Ons advies is daarom ook om zelf de touwtjes in handen te nemen.

Over de oprichting van Hypotiek: Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële branche o.a. als adviseur, serviceprovider en hypotheekacceptant is een duidelijke visie ontwikkelt op welke wijze de klant het beste geholpen kan worden in een markt die constant in beweging is.

http://www.hypotiek.nl