Dutch Labs
Image default
Beauty en verzorging

Onmisbare make-up tools

Vieze handen, onhandige verpakkingen of oneindige pogingen om iets van je wimpers te maken: het aanbrengen van make-up gaat niet altijd over rozen. Gelukkig zijn er steeds meer handige producten die je online in je cosmetica shop kan kopen en het opmaken een stuk minder moeilijk maken.

Voor je foundation

Je kunt foundation aanbrengen met je handen, maar dit is minder hygiënisch en je handen worden vies. Gelukkig zijn hier handige tools voor. Zo heb je een speciale kwast die je kunt gebruiken bij het aanbrengen van je foundation.

Je brengt wat foundation aan op de rug van je hand (of je gezicht) en vervolgens kun je dit met de kwast op je gezicht uitsmeren.

Een andere oplossing is de beautyblender. Met dit sponsje dep je de foundation als het ware op je gezicht. Hiermee breng je het secuur aan en voorkom je vieze handen!

Concealerstick

Hetzelfde geld voor het aanbrengen van concealer. Je hebt gelukkig handige sticks waarmee je dit op je gezicht kunt strijken. Sommige sticks hebben ook al een handig kwastje waarmee je de concealer direct goed kunt verdelen.

Met een stick stip je alle onzuiverheden handig en snel aan.

Sjablonen

Wenkbrauwen tekenen is altijd een spannend klusje, want als je de ene net perfect heb gezet, kan de ander volledig mislukken. Met een wenkbrauw sjabloon is dit verleden tijd. Kies een sjabloon naar jouw keuze en plaats hem op je wenkbrauw.

Vul het sjabloon met poeder of potlood en haal hem van je wenkbrauw af. Herhaal dit bij je andere wenkbrauw en voilà: twee gelijke, en prachtige wenkbrauwen.

Meer info? Lees zeker ook dit handige artikel.