Breaking News

Dutchlabs

Ontstoppingsbedrijf Twente lost problemen op

Ontstoppingsbedrijf inschakelen stankoverlast

Ik heb ongeveer een jaar geleden een ontstoppingsbedrijf moeten bellen, deze staan vaak ook wel bekend als riool reiniging. Ik vond het niet een zeer groot probleem, maar daar dacht de buurt anders over. Het stonk namelijk nogal door een kapotte buis in de riolering. De ondergrondse afvoer op mijn privé terrein deed het nog prima. Het enige nadeel was de stankoverlast die met de dag erger werd. In eerste instantie had ik de goede hoop dat dit euvel vanzelf weer zou verdwijnen. Na een aantal dagen en een intensieve zoektocht via het internet kwam ik echter wel tot de conclusie dat ik een ontstoppingsbedrijf nodig had om de buurtproblemen op te lossen. Ik schakelde daarvoor de hulp in van Ruben Kuiper. Deze ondernemer heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van verstopte afvoerputjes, kapotte rioleringen en het verhelpen van alles dat onze ontlasting laat verdwijnen. Het systeem faalt namelijk af en toe nog; en daar profiteer Ontstoppingsbedrijf Twente van. Dit bedrijf verhelpt de problemen van huishoudens door heel Nederland. Met een uitgerust busje gaat het ontstoppingsbedrijf langs de klanten voor een beoordeling van de situatie. In veel gevallen kunnen de problemen direct opgelost worden en is er niet iets heel schokkends aan de hand. Met ‘niet iets heel schokkends’ bedoel ik dat er geen tuinen opengehaald hoeven te worden om de reparatie te voltooien. In mijn persoonlijke geval was dat wel een noodzaak. Helaas, maar het is niet anders. Ontstoppingsbedrijf Twente biedt echter nog een aantal voordelen die de aanpassing dragelijker maakten. Doordat het een kapotte buis in de riolering betrof hoefde niet de hele tuin overhoop gehaald te worden. Slechts op een locatie hoefde gegraven te worden om het deel van de riolering te vervangen of te dichten. Hoe kun je nou weten waar je moet graven? Hoor ik u denken. Heel simpel. Ontstoppingsbedrijf Twente maakt gebruik van radiografisch apparatuur. Deze unieke apparatuur wordt aangebracht op een hogedrukmachine. De riolering wordt vervolgens doorgespoten met de hogedrukspuit. Aan de hand van de spuitkop wordt uiteindelijk de diepte en de breedte van de riolering bepaald. Het is een uniek middel om de exacte locatie te bepalen.

Ontstoppingsbedrijf Twente lost problemen op

In mijn situatie was er dus iets schokkends aan de hand, maar door het unieke systeem van Ontstoppingsbedrijf Twente werd het snel opgelost. Ik wist dit al voordat ik de beste herstellers van rioleringen benaderden voor deze klus. Een goede vriend van me had een aantal weken daarvoor ook gebruik gemaakt van de diensten van Ontstoppingsbedrijf Twente. Hij had ongeveer hetzelfde probleem als ik gehad. In de achtertuin was een kapotte buis ontstaan. De exacte reden was niet duidelijk, maar het was zeker een van de volgende 4 oorzaken:

 • verzakkingen
 • veroudering
 • scheuren in de grond
 • oude putten

In zijn geval had het waarschijnlijk te maken met een veroudering van de riolering. Hij heeft een zeer oud huis en ik denk dat er in al die jaren nooit een nieuw systeem ingelegd was. Uiteindelijk besloot hij daarom ook maar om het gehele rioleringssysteem onder en naast zijn huis te laten vervangen door het ontstoppingsbedrijf. Binnen de kortste keren was het gehele systeem vervangen en liep het rioleringssysteem weer als vanouds. In mijn geval kon de reparatie in een middag gedaan worden. In vijf stappen werd het proces uitgevoerd:

 • De locatie van de kapotte buis werd bepaald met radiografisch apparatuur
 • Een deel van de oprit werd er tijdelijk uitgehaald
 • De kapotte pvc buis werd vervangen door een nieuwe buis
 • De afvoerresten die niet het riool hadden gehaald werden opgezogen
 • En in de laatste fase werden de klinkers op de oprit weer keurig teruggeplaatst.

De 8 voordelen

Deze vijf stappen werden succesvol doorlopen en aan het einde van de middag kon ik weer zonder gene gebruik maken van mijn riolering. Ik hoefde niet meer in te zitten over klagende buren en stankoverlast. Onlangs werd ik gebeld door mijn zoon. Hij zit nu op kamers in Enschede en had een verstopte afvoer. Ik had het vermoeden dat het niet een grote klus kon zijn en liet hem Ruben Kuiper bellen. De eigenaar van het ontstoppingsbedrijf reageerde direct en bezocht het huis op zijn vrije zondag. Het bleek uiteindelijk te gaan om een kleine ingreep in de afvoer onder de wasbak. Na jaren van onoplettendheid en onwetendheid was er een dikke bol met vet blijven steken in de afvoer. Ik vertelde ze over mijn problemen en overtuigde ze om Ontstoppingsbedrijf Twente te bellen. Binnen een kwartier was de klus geklaard. Ik vermoed dat ze zeer tevreden waren over de snelle service en de huisbaas was blij met voordelige geldige tarieven van ontstoppingsbedrijf Twenten. Bent u, na deze recensie, ook geïnteresseerd in de diensten van Ontstoppingsbedrijf Twente? Neem dan eens een kijkje op de website en bekijk wat dit bedrijf voor u kunt betekenen. Naast het ontstoppen van afvoeren en repareren van kapotte rioleringen bieden ze ook een garantie van een maand en nog 7 voordelen:

 1. 24uurs service
 2. no cure no pay
 3. direct contact met een monteur
 4. snelle service
 5. betaling met pin is mogelijk
 6. oplossingen voor de klant
 7. altijd bereikbaar

Dit maakt het ontstoppingsbedrijf tot een van de beste in het land. Ik kan het daarom aanraden om dit bedrijf in te schakelen voor al uw ontstoppingsproblemen. Bel direct met de monteur of neem eerst een kijkje op de informatieve website. U wordt spoedig geholpen.

http://www.ontstoppingsbedrijf.nu/