Dutch Labs
Image default
Woningen

Ontvang samen met uw partner de juiste zorg in een verzorgingshuis in Groningen

Lukt het niet meer om thuis te wonen en bent u op zoek naar een verzorgingshuis in Groningen? Dan is De Leyhoeve een goede keuze. Dit verzorgingshuis in Groningen biedt u de mogelijkheid om samen met uw partner op één plaats te wonen, met een brasserie in het pand waar u heerlijk kunt eten. Hier kunt u bijvoorbeeld heerlijk uit eten gaan wanneer familie of vrienden bij u op bezoek komen. Het is een aangename plaats waar u samen met uw partner kunt blijven wonen en waar uw zorgbehoefte wordt vervuld. De vriendelijke medewerkers staan dag en nacht voor u klaar om u de zorg te bieden die u nodig heeft. U bepaalt zelf hoeveel zorg u nodig heeft, waardoor u zelf de regie in handen houdt. Dat is pas fijn wonen in een verzorgingshuis!

Beleef mooie momenten in de buurt van het verzorgingshuis en wooncomplex

Wanneer u verhuist naar verzorgingshuis en wooncomplex De Leyhoeve in Groningen, kan uw leven zo veel mogelijk door blijven gaan zoals u dat wenst. Niet alleen kunt u samen blijven wonen met uw partner en zelf de hoeveelheid zorg bepalen, u kunt ook veel plezier beleven in de buurt. Dit verzorgingshuis in Groningen heeft namelijk een brasserie en zit vlak bij een bioscoop, prachtige tuinen, een zwembad en een schoonheidssalon. Er valt dus genoeg te beleven in de nabije omgeving. Deze uitjes kunt u samen met uw partner doen, maar uiteraard ook met vrienden en familieleden die u komen bezoeken.

Informeer naar de beschikbaarheid

Wilt u ook in dit prachtige verzorgingshuis met brasserie in Groningen wonen? Neem dan contact op met dit bedrijf en informeer naar de beschikbaarheid. Op de website vindt u meer informatie, waaronder de contactgegevens. De vriendelijke medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden die u heeft om in het verzorgingshuis of wooncomplex te komen wonen. U wilt toch ook fijn oud worden samen met uw partner? Aarzel daarom niet en neem vandaag nog contact op met De Leyhoeve.