Dutch Labs
Image default
Cadeau

Op zoek naar een bijzondere Sieraden Webshop?

Wereldse Juwelen is webshop die bijzondere sieraden verkoopt. Het bijzondere aan de sieraden is dat deze afkomstig zijn van over de hele wereld. Zo zijn er in de sieraden webshop sieraden te vinden uit onder andere Tibet, Nepal, Indonesië, Peru, Nieuw-Zeeland en Mexico. De oprichters van de webshop willen op deze manier bereiken dat elke klant een stukje van haar wereld met zich mee kan dragen.

Naast het wereldse aspect is een ander bijzonder aspect aan Wereldse Juwelen dat alle sieraden handgemaakt zijn met materialen van hoge kwaliteit. De meest gebruikte materialen zijn echt zilver en echte edelstenen. De zilveren sieraden zijn allen ontworpen door lokale edelsmeden en kunstenaars, wat de sieraden een uniek en authentiek uiterlijk geeft, met culturele invloeden van het land van oorsprong.

In de Wereldse Juwelen webshop zijn de sieraden ondergebracht in verschillende collecties, ingedeeld op basis van de afkomst van de sieraden. Enkele voorbeelden van de collecties zijn Kleurrijke edelstenen uit Thailand, Collectie vol geluk uit Israël en Collectie Amerika en Mexico. De sieraden webshop is overzichtelijk opgezet met duidelijke foto’s van de kettingen, hangers, armbanden, oorbellen en ringen.

Daarnaast biedt Wereldse Juwelen aantrekkelijke mogelijkheden aan, bijvoorbeeld omtrent het cadeau geven van sieraden. Niet alleen biedt de webshop gratis cadeauservice en gratis cadeauverpakkingen, eveneens is het mogelijk cadeaubonnen van verschillende waarden te kopen. Daarnaast is verzending van de zilveren sieraden gratis en zijn de aankopen de eerstvolgende werkdag al in huis.

 

http://www.wereldsejuwelen.nl