Dutch Labs
Image default
Electronica en Computers

Optinet, het ideale bedrijf voor jou glasvezelverbinding

Optinet is een bedrijf dat officieel erkend is als Blolite center voor Brand-Rex en Ericsson Ribbonet glasvezelblaastechnieken.

Optinet past de volgende concepten toe, als Blolite gecertificeerd bedrijf : Brand-rex Blolite is een speciaal systeem wat voornamelijk op de toekomst gericht is. Hier wordt op een zeer eenvoudige wijze met lucht glasvezels geblazen. Dit zeer innovatie systeem kan worden toegepast intern binnen een gebouw maar het kan ook extern dus tussen gebouwen in verbonden worden. BrandRex MicroBlo is een speciaal systeem wat ontwikkeld is voor verbindingen buiten gebouwen. Het systeem is zo gemaakt dat alle ontwerpen moeiteloos op elkaar aansluiten met als gevolg dat het netwerk flexibel blijft. Het laatste systeem is het Ericsson Ribbonet systeem. Hier wordt gebruikt gemaakt van een veter van ongeveer vier glasvezels die in de ducts worden gestopt.

Je kunt bij Optinet ook altijd terecht voor glasvezel fusielassen. Optinet biedt naast alle handige systemen ook de mogelijkheid aan jou om de verbinding te ontwerpen, installeren en het meten van de verbinding. Het bedrijf specialiseert zich dan ook op de volgende activiteiten: monteren van glasvezels, fusielassen glasvezel pigtails en het fusielassen van glasvezel verbindingen. Tevens richt het bedrijf zich op het inblazen van glasvezel aders en minikabels en het meten met OTDR en tenslotte zorgen voor een officiële certificering van glasvezelnetwerk.

Om de bovenstaande activiteiten in goede banen te leiden beschikt het bedrijf over monteurs met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van glasvezeltechniek. Bij het installeren en aanleggen van het datanetwerk zal er altijd goed gecommuniceerd worden tussen de beide partijen. Tijdens en voor de werkzaamheden zal er continue vanuit de projectleiders gecommuniceerd worden naar het bedrijf om zo de betrokkenheid tussen beide partijen te vergroten. Voordat het hele proces van start gaat, zal het definitieve ontwerp eerst voorgelegd worden zodat de klant hiermee kan instemmen of juist zijn mening kan laten gelden als hij het niet eens is met het plan of dat het naar zijn mening niet voldoet aan de gemaakte afspraken.

http://www.optinet.nl/?gclid=CNywtvjB3MMCFeHLtAodzWAAhw