Breaking News

Dutchlabs

Opzoek naar een bedrijfsruimte in Rotterdam? Kijk eens bij de Mik.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je graag met je bedrijf wilt verhuizen naar een andere locatie omdat je bedrijf misschien gegroeid is en je een grotere ruimte nodig hebt, of misschien zijn je klanten en je opdrachten dichterbij de Rotterdam. Een bedrijfsruimte in Rotterdam huur je gemakkelijk en snel bij De Mik. Zij kunnen voor jou een bijpassend kantoor vinden. Samen gaan jullie de wensen en smaken bespreken en aan de hand daarvan wordt er gekeken naar de locatie en de eventuele kosten. 

Wie zijn De Mik en wat doen ze

De Mik is een vastgoedadvies organisatie die is opgericht door Peter de Mik in 1994. De Mik zorgt sindsdien voor het adviseren van bedrijven, instellingen en beleggers van het ver(kopen), ver(huren) en realiseren van bedrijfsruimtes. 

Wat voor diensten leveren zij

De mik zorgt voor het vinden van nieuwe bedrijfsruimtes of voor het verkopen of verhuren van bedrijfsruimtes. Samen kijken ze naar de wens en smaak van de zoekende klant en gaan samen op zoek naar een ruimte. Ook vinden zij het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de kosten en de ruimte zelf. 

Welke werkzaamheden verrichten de makelaars van De Mik?

De makelaars van de mik hebben bepaalde werkzaamheden die verricht worden tijdens het zoeken van een bedrijfsruimte. Hieronder staan die aangegeven:

  • Het uitvoeren van bedrijfsontwikkeling studie van het eigendom vastgoed van de gebruiker of belegger.

  • project management van nieuwbouw namens de gebruiker.

  • Begeleiden bij herhuisvesting processen.

  • Locatie onderzoeken.

  • Advies en onderzoek over kantoorinnovatie.

  • Ontwikkelingen van huisvestingsstrategie.

  • Analyseren en adviseren van bestaande huisvestingssituaties. 

Welke locatie wordt er gezocht naar bedrijfsvastgoed? 

De mik werkt alleen in Rotterdam en kleine omgeving. Je kunt het aanbod vinden op de website mocht je geïnteresseerd zijn en benieuwd zijn naar de momenteel beschikbare locaties in rotterdam. Ze staan voor je klaar en vinden het belangrijk dat er goed naar de wensen geluisterd wordt.