Breaking News

Dutchlabs

Opzoek naar een Massage opleiding

Afgelopen week ben ik begonnen met een massage opleiding bij Positive Touch. Ik heb al enkele maanden een eigen pedicure onderneming aan huis. Helaas gaat dat niet heel goed meer. Maar daarom wil ik graag, om mij aanbod uit te breiden, een massage opleiding volgen. Zodat ik naast de pedicure behandelingen ook massage’s kan gaan geven aan klanten. Ik ben dus opzoek gegaan naar een massage opleiding in de buurt van Arnhem, omdat ik daar woonachtig ben en daar dus ook graag in de buurt de opleiding zou willen volgen. In de zoektocht naar een opleidingscentrum voor de opleiding tot speciale massage’s ben ik gestuit op verschillende opleidingscentrums. Waaronder die van Positive Touch waar ik dus besloten heb de opleiding te gaan volgen.

Google: Massage opleiding Arnhem

Toen ik ging Googelen op massage opleiding kwam ik al snel op de website van Positive Touch terecht. Hierop werden verschillende opleidingen beschreven. Ik heb dat doorgekeken en heb de beslissing genomen om de opleiding voor Intergrale Massage te volgen. Deze opleiding duurt 16 dagen. in die tijd word het allemaal geleerd. De opleiding tot Intergrale Massage zorgt ervoor dat de persoon die de massage krijgt er ontspannen en geheel in balans weer uitkomt. Het maakt ruimte voor nieuwe energie en activeert zelf helend vermogen. De massage wordt gegeven met aandacht voor de persoon. Ook brengt het een bijdrage aan je innerlijke zelf en zorgt het ervoor dat er spirituele ontwikkeling en innerlijke groei ontstaat.

 

De Opleiding

De opleiding is een landelijk erkende opleiding op HBO niveau en wordt erkent door de KTNO en BATC. De opleiding komt voort uit de Oosterse en Westerse cultuur en zorgt ervoor dat je op een Holistische methode bewustwording en heelwording in het lichaam ontvangt.

 

Ben jij ook opzoek naar een snelle massage opleiding? Neem dan eens een kijkje op positivetouch.nl en laat je overtuigen!