Dutch Labs
Image default
Dieren

PE Dogs: professionele producten voor honden

Men zegt vaak: de hond is de trouwste vriend van een mens. Honden worden in Nederland veel als huisdieren in huis genomen en vooral eenzame mensen die alleen wonen hebben veel aan een hond. Het geeft gezelschap en je hebt bovendien een reden om het huis uit te gaan, omdat het beestje uitgelaten moet worden. Ook kinderen vinden het leuk om met honden te spelen en je kunt een heerlijke boswandeling maken in het gezelschap van je trouwe viervoeter. Je moet echter wel veel aandacht besteden aan de opvoeding van een hond, omdat het natuurlijk een dier blijft met dierlijke instincten. Als je een hond uit het asiel haalt op latere leeftijd weet je niet wat het beestje heeft meegemaakt en daarom is het verstandig de eerste tijd goed op te letten hoe de hond zich gedraagt en hoe hij reageert op bepaalde situaties. Een jonge pup die al vroeg bij de moeder is weggehaald heeft ook eigenlijk geen opvoeding gehad. Daarom is het belangrijk dat je hier zelf veel tijd in steekt, als je wilt dat het beestje gehoorzaam is en je hem veilig in de buurt van kinderen en andere honden kunt laten. Als het je zelf niet lukt om een hond te laten gehoorzamen, kun je hiervoor een professional inhuren. Bekend zijn de puppycursus, waarbij een jonge hond leert zich aan regels te houden en zich op een bepaalde manier te gedragen als je een bevel geeft. Ook oudere honden kun je laten africhten. PE Dogs is een bedrijf dat zich richt op de professionele gebruiker van honden en africhters. PE Dogs staat voor Professional Equipment for Dogs en het bedrijf biedt producten aan, die kunnen helpen bij het africhten en laten gehoorzamen van honden.

De producten van PE Dogs

PE Dogs is een bedrijf dat producten online aanbiedt, die kunnen helpen bij het trainen en africhten van honden. PE Dogs heeft een webshop, waarin de aangeboden artikelen kunnen worden aangeschaft. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten producten die bij het africhten gebruikt worden.

 • E-collars: een elektronische halsband die het mogelijk maakt de hond op het gewenste moment te corrigeren. Omdat je precies op het moment dat de hond iets doet wat je niet wilt kunt corrigeren met een geluid, een elektrische impuls of trillingen, zal de hond sneller doorhebben wat je bedoelt, waardoor de training beter zal verlopen.
 • Anti-blafbanden: bij het dagen van deze halsband krijgt de hond als hij te vaak achter elkaar blaft een trilling of schokje te voelen of er komt een geur vrij. Hierdoor zal de hond snel door hebben dat te veel blaffen niet gewenst is en geen zin heeft.
 • Motivatie en bekrachtigers: denk hierbij aan een apparaat dat ballen wegschiet, bijtrollen en ballen waar de hond mee kan spelen. De hond heeft zo nu en dan een beloning nodig en vindt het bovendien leuk om ergens achteraan te rennen. Deze producten van PE Dogs kunnen goed helpen voor de motivatie van de hond om te trainen en het wordt bovendien voor de africhter gemakkelijker.
 • Lijnen: een hond moet zo nu en dan natuurlijk worden aangelijnd, waarvoor je een goede, stevige lijn nodig hebt. PE Dogs verkoopt deze in verschillende soorten en maten.
 • Halsbanden: een hond die een halsband draagt is gemakkelijker te controleren, omdat je hem beet kunt pakken bij de halsband of er een lijn aan kunt bevestigen. Daarnaast kan er een penning aan de halsband worden bevestigd, aan de hand waarvan de hond geïdentificeerd kan worden als hij ergens los rondloopt.
 • Tuigen: voor de hond die niet met een halsband om kan gaan of er gemakkelijk weer uit glipt, zijn er speciale tuigjes die je om de hond heen kunt bevestigen zodat hij niet kan weglopen. De tuigjes van PE Dogs zijn hier uitermate geschikt voor.
 • Bijtmouwen: vooral bij de training van jachthonden wordt dit product vaak gebruikt. Ook politiemensen die werken met honden gebruiken deze bescherming vaak.
 • Muilkorven: om te voorkomen dat een hond gaat bijten wanneer je dat niet wilt, kun je het beestje een muilkorf om doen. Dit maakt bijten onmogelijk en geeft een gevoel van onderdanigheid.
 • Hondenschoenen: de PE Dogs hondenschoenen bieden een extra bescherming van de poten van de hond.
 • Verzorging: de hond moet natuurlijk goed worden verzorgd, bijvoorbeeld met shampoo en een geschikte kam of borstel. Dit houdt de vacht mooi en schoon.
 • Kleding: een trainingsjack voor de africhter kan natuurlijk niet ontbreken: ook de persoon die de hond traint is veel in beweging.

Gemakkelijk online producten kopen

Het is erg gemakkelijk om een product te bestellen van PE Dogs. Je kunt de website gemakkelijk vinden als je in google ‘PE Dogs’ intypt of als je het adres van de website in de adresbalk invult: pe-dogs.com. Je kunt gemakkelijk een keuze maken uit het brede assortiment van PE Dogs, waarna je direct kunt betalen wat je besteld hebt. Het product wordt vervolgens bij je thuis bezorgd en een snelle levering wordt gegarandeerd. Je kunt dus snel beginnen met het trainen en africhten van honden. De bestelling wordt bovendien gratis thuisbezorgd als je voor een bedrag van meer dan vijftig euro een aankoop doet. Voor meer informatie over het bedrijf, het africhten van honden en de producten die hierboven worden beschreven, kun je het beste naar de website gaan of contact opnemen met het bedrijf. De contactgegevens van PE Dogs zijn ook te vinden op de website.

http://www.pe-dogs.com/