Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

persluchtfilter

Persluchtfilter van de beste kwaliteit

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar de beste persluchtfilter voor in uw fabriek? Dan bent u bij ons van het bedrijf Techno Filter aan het goede adres. Al meer dan 30 jaar werken wij met passie om voor onze klanten de producten met de beste kwaliteit te verschaffen. Dit zijn enkel artikelen van A-merken, die bij verschillende fabrikanten vandaan komen. Het feit dat wij meerdere fabrikanten kennen voor het inkopen van ons assortiment maakt ons een onafhankelijke onderneming. Wij kunnen de gewenste persluchtfilter altijd aan onze klanten leveren, omdat wij genoeg in voorraad hebben. Daarnaast kunnen wij onze klanten de beste prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden voor een persluchtfilter. Wij verkopen echter niet alleen persluchtfilters, maar ook artikelen zoals filterbehuizingen, filterkaarsen en meer. U kunt dus altijd bij ons terecht voor ons uitgebreide assortiment. Onze producten hebben niet alleen een hoge kwaliteit, maar ze zijn ook gevalideerd. Dit betekent dat zij allemaal voldoen aan de eisen van de Europese Unie op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. U kunt er bij onze onderneming dus van uit gaan dat u de juiste apparatuur in huis haalt. Aan het woord persluchtfilter kunt u zeer waarschijnlijk al zien dat dit apparaat gebruikt wordt voor gassen en lucht. Dit filterelement is dus multi-inzetbaar als het gaat om het filteren van verschillende soorten gassen en soortgelijke stoffen. Een filter kan deeltjes, maar ook bacteriën uit geproduceerde artikelen filteren. Dankzij het handige ontwerp en het universele formaat van de persluchtfilter van Techno Filter is deze in veel uiteenlopende industrieën te gebruiken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de chemische industrie, de dranken- en voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie. Afhankelijk van in welke industrie u werkzaam bent, hebt u een absoluut of nominaal filterelement nodig.

De persluchtfilter in verschillende uitvoeringen

De persluchtfilter is zeker geen eenzijdig apparaat. Wij als bedrijf bieden dit filterelement niet slechts als één model aan, maar er zijn verschillende types voor verschillende klanten. Zo zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor bacteriefilters voor perslucht en andere gassen. Dit type is verkrijgbaar als filterelement of als een filterkaars en alle uitvoeringen zijn natuurlijk gevalideerd. Als u dit model kiest, kunt u op een optimale manier bacteriën en fagen verwijderen. Niet alleen deze bacteriën en fagen worden verwijderd, maar ook gisten en schimmels. Een veelzijdig apparaat dus met poriegrootten van 0,01 tot 1,2 micron. U kunt deze uitvoering persluchtfilter plaatsen in RVS filterhuizen die bestand zijn tegen drukken van 7 tot 16 bar, of in perslucht- en kooldioxide installaties. Dit type persluchtfilter wordt vaak beschermd tegen verontreinigingen door het gebruik van een voorfilter dat vloeistof- en vuildeeltjes verwijdert. Naast het gebruik van een persluchtfilter wordt het ook aangeraden om buffervaten te beluchten en ontluchten. Deze vaten zijn namelijk slecht bestand tegen een geringe onderdruk. De combinatie van een filterelement en filterhuis dient dan ook zorgvuldig gekozen te worden, voordat u besluit welke producten u echt aan wilt schaffen. Let er ook op dat u condensatie van uw persluchtfilter voorkomt. Bent u er niet helemaal zeker van welk artikel het best bij uw fabriek past en hoe u uw nieuwe persluchtfilter moet gebruiken, twijfel er dan niet aan om vrijblijvend contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij leiden ons personeel altijd hoog op en zij weten dan ook altijd hoe zij u het best kunnen informeren en hulp kunnen bieden. Dankzij hun vele jaren ervaring zullen zij met elk probleem raad weten en zij weten altijd de juiste oplossingen te vinden. Wij werken bij Techno Filter in een hecht team en wij vinden service, een goede dienstverlening en kwaliteitsproducten allemaal belangrijk. Neem als iets niet duidelijk is vandaag nog contact op via de telefoon, de mail of de website.

Het persluchtprogramma van Techno Filter

Als u informatie zoekt op onze website over een persluchtfilter of iets wat hiermee te maken heeft, dan zult u ook de pagina over het persluchtprogramma kunnen vinden. Hier wordt kort weergegeven welke onderdelen allemaal onder persluchtfiltratie vallen bij ons. Zo is het persluchtprogramma bij ons onder te verdelen in:

  • Bacterie filterelementen voor perslucht of atmosferische lucht en andere gassen: deze filterelementen zijn gevalideerd op bacteriën en fagen. De poriegrootten lopen van 0,01 tot 1,2 micron.
  • Vervangende elementen voor perslucht en vacuüm toepassingen: wij leveren originele of alternatieve filterelementen voor onze aangeboden A-merken
  • Persluchtfilter voor andere gassen: kaarsenfilters voor het afscheiden van oliedeeltjes en andere deeltjes en damp. Hierbij lopen de poriegrootten van 25 tot 0,01 micron en tot 0.003 PPM.
  • Filterbehuizingen in diverse uitvoeringen: voor persluchtfilter en bacteriefilter.
  • Persluchtapparatuur: koel- en adsorptiedrogers voor het verlagen van het vochtgehalte van lucht en andere gassen, en apparatuur voor medisch beademen.

Wij bieden u dus een veelzijdig programma aan als u op zoek bent naar een nieuwe persluchtfilter. Deze worden stuk voor stuk als A-merken aangeboden en zij zijn veilig, duurzaam en voordelig. Als u hier een persluchtfilter koopt, geniet u van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij hebben door de jaren heen al veel bekende bedrijven geholpen en wij hebben al een groot aantal vaste klanten die altijd tevreden zijn geweest over onze service. Iedere fabrikant weet hoe onmisbaar een persluchtfilter kan zijn bij het produceren van levensmiddelen en andere producten. Omdat deze apparaten steeds aan vervanging nodig zijn, blijven wij ook steeds onze artikelen verbeteren en voordelig aanbieden aan onze klanten. Als u extra informatie wilt over een van onze persluchtfilters, dan kunt u ieder moment contact opnemen.

http://www.technofilter.eu/nl-NL/persluchtfilter