Dutch Labs
Image default
Gezondheid

Psychologie praktijk Jonkman

Iedereen voelt zich op sommige momenten wat minder, somber, droevig, in de knoop, heeft schrik of maakt een gebeurtenis mee waardoor je je echt helemaal kapot voelt.  Meestal kan men hiermee omgaan of helpen familie leden en vrienden je om erover te geraken. In sommige gevallen helpt dit allemaal niet en zit je helemaal in de knoop met je eigen, weet niet wat doen en voel je je constant slecht en daarom kan het handig zijn om persoonlijke begeleiding te krijgen om dit achter je laten en vervolgens terug op eigen kracht verder gaan.

Mevrouw Jonkman is een psycholoog Delft, ze probeert  jezelf inzicht geven over hoe je je voelt, je gedacht en waarom je je op een bepaald manier gedraagt.  Tijdens de behandeling gaat ze in het verleden zoeken naar oorzaken  die erover zorgen dat ervoor zorgt dat je je op dit moment op een bepaalde manier voelt.

Na een paar behandeling zal je merken dat de klachten helemaal weg of vermindert zijn waarna je zelf op eigen kracht terug verder kan.  Sinds begin 2015 maakt ze gebruik van een techniek genaamd EMDR  die ervoor kan zorgen dat de behandelingsduur sterk verkort kan worden. 

Indien je wilt weten welke klachten zij behandelt kan je terecht op de website van mevrouw jonkman namelijk: www.psychologiepraktijkjonkman.nl . Hier staat een lijst bij “voor wie?” waar je een alle  klachten kan terugvinden die zij behandeld, tijdens een gesprek gaat ze kijken als zij jou kan helpen. Het kan voorkomen dat ze jou gaat doorverwijzen  naar een andere instantie die jou beter kan helpen, dit gebeurt natuurlijk dan wel in overleg met zowel je huisarts als jezelf.  

De duur van een behandeling hangt natuurlijk of van het natuurlijk van persoon tot persoon en de soort klacht maar duurt  gemiddeld tussen de 5 en 15 sessies. Één behandeling duurt normaal  rond 45 minuten. Ga zeker eens naar behandeling psycholoog Delft om meer te weten te komen over een behandeling.

http://www.psychologiepraktijkjonkman.nl/