Slaap onder de sterrenhemel op de natuurcamping op de Veluwe

Slapen onder de sterrenhemel? Dan is camping het Vossenhol in Ermelo iets voor jou. Camping Het Vossenhol is niet zomaar een camping. Op deze natuurcamping op de Veluwe kun je bijvoorbeeld slapen in een originele Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit je Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent.

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Op het gebied van kamperen zijn er verschillende mogelijkheden. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Geniet van de vrijheid op een mooie natuurcamping op de Veluwe, zonder alle ongemakken die er bij kamperen komen kijken. Wanneer je een luxe chalet huurt op Camping het Vossenhol, geniet je van alle voordelen van het kamperen, zonder dat je een tent hoeft op te zetten of een caravan hoeft schoon te houden. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.

Geniet van de nieuwste trend op kampeergebied: glamping op de natuurcamping op de Veluwe

Ga je alleen met je partner of met het hele gezin weg? Kamperen is in beide gevallen een goede uitkomst. Wil je genieten van de mooie omgeving van de Veluwe, maar wil je wel wat luxe ervaren? Dan is glamping iets voor jou. Dit is een trend op het gebied van kamperen. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?