Dutch Labs
Image default
Vervoer en transport

Speciale fietsen van Lintech

Houdt u ook erg van fietsen maar heeft u de laatste jaren of maanden last van een beperking? Misschien zijn de fietsen van Lintech dan een oplossing voor u! Lintech ontwerpt fietsen op maat voor mensen die moeite hebben om op een “normale” fiets te kunnen fietsen. Bij een fiets op maat hoor je te denken aan een fiets die volledig is afgesteld aan u of uw beperkingen. Wanneer u bijvoorbeeld moeite heeft om op te stappen op een hoge fiets biedt Lintech u de oplossing om een fiets met lage instap te laten maken. Bekijk hier de fietsen van lintech met een lage instap. Dit zijn allemaal voorbeeld modellen dus u zit niet vast aan het voorbeeldmodel. U kunt zelf u gehele fiets laten ontwerpen. Meestal ziet een speciale aangepaste fiets er niet eens anders uit dan een normale fiets. Hierdoor valt het niet op dat men op een speciale fiets fietst. Op een fiets met lage instap kunt u vaak de voeten aan de grond houden waardoor u tijdens het stoppen bij een stoplicht meer stabiliteit bewaart. Hierdoor wordt het fietsen weer leuk!

Wanneer u uberhaupt moeite heeft met het stabiel fietsen op een fiets is misschien een driewielfiets iets voor u. Wij hebben driewielfietsen voor zowel kinderen maar ook driewielfietsen voor volwassenen. Op een driewielfiets zul je veel stabiliteit tijdens het fietsen ervaren waardoor een lange fietsrit weer leuk wordt. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden en accessoires te verkrijgen die u kunt bevestigen aan uw fiets. Denk hier bijvoorbeeld aan een achteruitkijk spiegel waardoor u bij het oversteken niet uw hoofd hoeft te draaien of u kunt oversteken doordat u direct in uw spiegel ziet of er auto’s achter u rijden. Daarnaast is het mogelijk om een stokhouder op de fiets te monteren zodat u deze stok ook tijdens een fietsrit altijd bij u kunt dragen. Wanneer u moeite heeft met het inspannen is er ook een mogelijkheid om een elektrische driewieler te kopen. Hierdoor ervaart u het gemak van fietsen en kan fietsen opeens weer heel leuk zijn of worden!

Tijdens onze speciale pasdagen kunt u bij ons op bezoek komen of we komen bij u op bezoek om letterlijk een fiets te passen. Hierbij kunt u denken aan de zadelhoogte, instaphoogte, de stand van zowel de linker als rechter trapas. U kunt het zo gek niet bedenken maar alles wordt doorgemeten. Wanneer u rugklachten heeft, wordt ook deze stand volledig doorgemeten zodat u tijdens het fietsen uw rugklachten niet erger zullen worden en u toch heerlijk in de buitenlucht een fietstocht kunt maken. Wilt u graag meer weten over onze fietsen op maat? Neem dan gerust contact met ons op en bezoek onze website!

http://www.lintech.nl