Steeds meer mensen kiezen voor een groene uitvaart

Wie milieubewust en natuurlijkvriendelijk leeft of geleefd heeft wil meestal ook een milieubewust afscheid. In dit artikel kunt u lezen hoe een uitvaart minder belastbaar voor het milieu wordt. Met Meride Uitvaartverzorging kiest u voor een professionele organisatie. Bij onze uitvaartverzorgers staan uw wensen centraal. Onze ervaren uitvaartverzorgers zijn sterk in advies. Ze luisteren naar uw wensen, brengen mogelijkheden in kaart en zorgen er voor dat u in alle vrijheid uw keuzes kunt maken. Zij helpen u door het regelen van alles wat er bij een uitvaart komt kijken. Onze uitvaartverzorgers zijn zeer ervaren en op uw verzoek geven zij advies.

Wat u kunt doen voor een beter milieu

Op deze plaats volgt een overzicht van de mogelijkheden op een rij:

  • De opbaring Onder andere het materiaal van de lijkwade
  • De kist Het materiaal van de kist kan van hout wezen of karton.
  • De rouwkaarten kaarten van milieuvriendelijk ongebleekt papier
  • De maaltijden Ecologische productkeuze voor wat er geserveerd wordt bij de begrafenis
  • crematie of begrafenis Laat mensen geen rouwbloemen kopen

Deze voorlichting is uitgebreider te vinden op www.meride.nl.

Steeds meer mensen kiezen voor een groene uitvaart

Ecologisch verantwoorde uitvaarten is de afgelopen jaren een trend geworden. Hoogstwaarschijnlijk is dit gegeven niet alleen doordat men beter voor het milieu wil zijn. Kostentechnisch kan een natuurlijke manier van begraven of gecremeerd worden een hoop besparen Onder andere bij de aanschaf van de kist of rouwbloemen.

Uw groene  uitvaart al flink voor elkaar

Meride is een van Nederlands bekendste uitvaartondernemers. Meride Uitvaarverzorging werkt met perfecte begrafenisverzorgers die sentiment hebben voor de kwaliteit. De uitvaartverzorgers van Meride zijn bedreven in het regelen van een begrafenis in Amsterdam en staan u graag zelf te woord. U kunt voor meer informatie bellen op 085–4018123, mailen naar info@meride.nl of kijken op de website: www.meride.nl.

Uiteraard kunnen ze ook direct verduidelijking geven voor overige plaatsen als uw eco uitvaart in Amsterdam.

http://www.meride.nl/kennisbank/uitvaartmuziek/