Stel het interieur van uw koffer of flightcase zelf samen

Koffers van een goede kwaliteit en service: daarvoor kunt u terecht bij de kofferspecialist. De koffers en flightcases zijn altijd van goede kwaliteit en worden geleverd met een interieur naar keuze. U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of flightcase? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.

Een waterdichte koffer of flightcase mét interieur op maat

Alle koffers worden geleverd met een interieur op maat. Er zijn verschillende interieurs mogelijk, bijvoorbeeld met verlichting, een speciaal slot of verschillende opbergmogelijkheden. Het interieur wordt geproduceerd met behulp van verschillende materialen zoals schuim, kunststof, aluminium, hout of geëxpandeerd polypropyleen (EPP). Kies uit een ruim aanbod aan schuimsoorten zoals harde, zachte of antistatische varianten. Of gaat uw voorkeur uit naar kunststofpanelen als tussenschotten of sterk aluminium voor heftige, externe factoren?  In het moderne machinepark wordt uw maatwerk flightcase of waterdichte koffer van kofferfabriek Gefken volledig op maat samengesteld door een team van gespecialiseerde vakmannen. Veelzijdig maatwerk van hoogstaande kwaliteit: dat is wat u kunt verwachten.

Waterdichte koffer van Europese kwaliteit

De kofferspecialist uit Den Haag heeft verschillende mogelijkheden voor verschillende koffers en flightcases. Met het ruime aanbod aan verschillende soorten koffers is er altijd voldoende keuze. De specialist verkoopt alleen koffers van topmerken. Ook maken zij graag uw koffer op maat. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase op maat met gps. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen.