Dutch Labs
Image default
Gezondheid

Stop met roken in 2022

Roken is erg slecht voor je gezondheid, maar ook voor je portemonnee en je naasten. Dit is de reden dat veel mensen willen stoppen. Een verslaving tegengaan is echter lastiger dan de meeste mensen denken. Je kan natuurlijk proberen om gewoon van sigaretten af te blijven, maar veel mensen merken vervolgens bij feestjes of met vrienden dat het toch lastig is om ervan af te blijven. In dit artikel leggen wij uit hoe je het makkelijker maakt om te stoppen met roken!

Stoppen met roken door middel van een cursus!

Zonder hulpmiddelen, trucjes of gewichtstoename stoppen met roken? Voor veel mensen klinkt dit als de ideale manier. Iedereen die stopt met roken heeft zijn eigen manier, maar soms kan dit leiden tot andere ongezonde gewoontes. Door middel van de cursus stoppen met roken van Stichting Ik Stop Ermee kan je op een makkelijke manier stoppen met roken. Dit wordt gedaan door middel van onze speciale strategie. 

De methode die wij toepassen is uniek vergeleken met andere cursussen. Eerst worden alle raadsels rondom het roken en de sigaret ontrafeld. Kennis staat centraal. Mensen gaan heel anders kijken na roken wanneer ze weten hoe een sigaret in elkaar wordt gezet. De cursus is erg effectief en heeft aantoonbaar het hoogste stoppercentage van Nederland! Een serieuze cursus is moeilijk om te volgen en daarom zorgen wij ervoor dat het interessant, grappig en gezellig is. 

De cursus van Stichting Ik Stop Ermee is erg effectief. Na een wetenschappelijk onderzoek is het bewezen dat 68% nooit meer rookt na deze cursus! Je hoeft de vier uur durende cursus maar een keer te volgen. De prijs van de cursus is 10- euro, en wanneer de cursus niet heeft geholpen krijg je het geld ook nog eens terug! Een cursus is het enige wat er nodig is om je te laten stoppen met roken!

Wat doet Stichting Ik Stop Ermee

Stop met roken, vandaag nog. Lees onze tips. Het wordt natuurlijk aangeraden om een cursus te volgen of hulp te zoeken. Dit kan voor veel mensen lastig zijn. De meeste mensen proberen het eerst zelf. Met de juiste tips en tricks is het mogelijk voor aardig wat mensen om te stoppen met roken. Sommige mensen hebben echter extra hulp of aandacht nodig om het wat makkelijker te maken.

Door middel van onze cursus kan je leren om te stoppen met roken zonder hulpmiddelen zoals een vape, tabletjes of nicotinepleisters. Op een creatieve en interessante manier worden er onderwerpen besproken waar jij nog nooit over hebt nagedacht. Ben je benieuwd wat Stichting Ik Stop Ermee voor je kan bieden? Lees hier meer over ikstopmermee.nl!

https://www.ikstopermee.nl/