Breaking News

Te snel klaar: 5 tips om er vroegtijdige ejaculatie uit te stellen

Te snel klaar komen is een vervelend probleem. Voordat de pret kan beginnen is deze alweer voorbij. Het goede nieuws is dat er veel tips en manieren zijn om een vroegtijdige ejaculatie te voorkomen

Voordat we op de tips overgaan is het wellicht handig om het volgende te weten:

Te snel klaar overkomt veel mannen. Meer dan 40% van de mannen jonger dan 50 jaar heeft hier wel eens last van.

– Het is heel normaal om na 10 – 15 minuten uw climax te bereiken. Dit kan eventueel gemakkelijk uitgesteld worden door onderstaande tips. Er zijn mannen die hun hoogtepunt al na 30-120 seconden bereiken. In dit geval wordt er gesproken over premature ejaculatie.

– Er zijn in totaal twee oorzaken van een vroegtijdige zaadlozing. Er kan een psychologische reden aan ten grondslag liggen, of lichamelijke oorzaken. Bij een lichamelijk oorzaak is dat meestal een overgevoelige eikel.

– Wanneer vroegtijdig ejaculeren worden veroorzaakt door een psychologische oorzaak. Dan kan dit probleem vanzelf weer verdwijnen. Lukt dat niet, dan is het vaak verstandig om er met je partner over te gaan praten.

5 tips om minder snel klaar te komen

1. Kort pauzeren en je aandacht op iets anders vestigen
Door even kort te stoppen en een paar keer diep adem te halen richt je je aandacht op iets anders. Zodra je jezelf weer onder controle hebt, ga je verder. Herhaal dit zo vaak als gewenst.

2. Pas de ‘knijptechniek’ toe
Ooit van de knijptechniek gehoord? Het is een methode dat veel gebruikt wordt maar wellicht nog niet zo heel bekend is. De methode werkt als volgt: knijp in je jongeheer zodra je voelt dat je op het randje van komen zit. Zodra het gevoel wegebt, kun je weer verder gaan. Dit werkt vaak effectief, maar let er wel op dat je niet slap wordt.

3. Neem meer tijd voor het voorspel
Te vroeg ejaculeren is vaak niet zo heel prettig voor je bedpartner. Wanneer je je partner in het voorspel meer aandacht geeft, komt zij waarschijnlijk ook eerder klaar tijdens de daad zelf. Zo kun je het slim een beetje compenseren.

Wanneer je vooral last hebt van overgevoeligheid dan noemen we dit ook wel een bioligsche oorzaak. Naast overgevoeligheid kan er ook sprake zijn van een gebrek aan serotonine. Onderstaande tips werken daar uitstekend tegen.

4. Gebruik een zalf of delay creme met een verdovende werking
Op deze manier wordt je jongeheer veel minder gevoelig waardoor je langer door kunt gaan. Een voorbeeld van een verdovend middel is Melite Delay-gel. Je smeert dit van te voren op zodat je rustig je gang kan gaan.

5. Neem een griffonia extract in de vorm van een supplement
Hier zit 5-http in en dat heb je nodig want je lichaam gebruikt dit om serotonine aan te maken.

https://www.delay-gel.nl/