Test uw producten in meerdere klimaatomstandigheden met een klimaatkast

Bent u van plan om een product op de markt te brengen? Dan wilt u er 100% zeker van zijn dat het product een uitstekende kwaliteit heeft. U wilt bijvoorbeeld niet dat het product snel kapotgaat in een bepaalde klimaatsituatie. Dit levert niet alleen gebruikersongemak op, maar kan zelfs gevaarlijke situaties veroorzaken. Al met al wilt u uw eindgebruikers een hoge kwaliteit bieden. Om dit te garanderen, is het belangrijk om uw product uitvoerig te testen. Dit doet u onder andere door een klimaatkast te gebruiken. Met de klimaatkast bootst u bepaalde klimaatomstandigheden na om te zien wat er met uw product gebeurt in deze extreme situaties. Op basis van testen biedt u zekerheid over uw product.

Voor elke toepassing een geschikte klimaatkast

U gebruikt een klimaatkast voor diverse toepassingen. Het is handig bij de productontwikkeling, onderzoeksactiviteiten en productieprocessen. Bij het kopen van een klimaatkast heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de toepassing waarvoor u de klimaatkast wilt gaan gebruiken. Zo zijn zaken als uw product, de testspecificaties en uw wensen bepalend voor het type klimaatkast dat het meest geschikt voor u is. In het uitgebreide aanbod aan klimaatkasten dat Hielkema Testequipment B.V. aanbiedt, weet u zeker dat u een exemplaar vindt dat perfect past bij uw wensen. En komt u er niet helemaal uit? Dan adviseert deze specialist u hier graag bij.

Slechts eenmalig een klimaatkast nodig? Voer uw test uit bij de specialist!

U werkt al een lange tijd aan het ontwikkelen van een product en u wilt dit op de markt brengen. U vindt het echter wel belangrijk dat het product eerst uitvoerig getest wordt. Daarvoor gaat u bijvoorbeeld een klimaatkast kopen bij Hielkema Testequipment B.V. Zo zijn tests in de klimaatkast van groot belang. Hiermee controleert u of uw product bestand is tegen extreme temperaturen en andere klimaatomstandigheden. Maar om nu voor die ene keer een hele klimaatkast te gaan aanschaffen, dat is wellicht te veel van het goede. U bent immers van plan het apparaat maar één keer te gebruiken. Een specialist uit Uden, Hielkema Testequipment B.V. biedt u de oplossing. Zij nodigen u namelijk uit om uw tests op hun locatie in Uden uit te voeren. U maakt er gebruik van alle apparaten die u maar nodig heeft, zonder dat u te maken heeft met hoge aanschafkosten.