Breaking News

Dutchlabs

Tijdens een hotel management opleiding op het hbo leer je de veranderende markt kennen

Wilt u een opleiding hotel management op het hbo volgen? Dan is het aan te raden om in zee te gaan met een ervaren opleidingscentrum. Niet alleen door de trendverandering, maar ook door de oplopende eisen van consumenten en strikte hygiënevoorschriften. Vind je dit interessant? Volg dan een hotel management opleiding op het hbo bij Linnartz Opleidingengroep. Zij bereiden jou zo goed mogelijk voor om het beste uit jouw carrière als hotelmanager te halen. Bovendien leer je omgaan met alle snelle veranderingen in de branche en deel je de opleiding helemaal zelf in. Deze en alle andere opleidingen, zoals de grafische opleiding, zijn zowel in voltijd als deeltijd te volgen. Schrijf je snel in!

Deel je grafische opleiding helemaal zelf in

Wil je naast je baan een opleiding volgen tot grafisch ontwerper? Kies dan voor een specialistisch opleidingscentrum. Dan ben je bij Linnartz Opleidingengroep aan het juiste adres. Hier deel jij je opleiding precies in zoals jij dat zelf wilt. Het opleidingsinstituut biedt je optimale flexibiliteit en vrijheid, waardoor jij jouw diploma haalt op je eigen tempo. Ben je er nog niet uit of een grafische opleiding voor jou is weggelegd? Bekijk dan eens de andere opleidingen van Linnartz Opleidingengroep. In het aanbod vind je onder andere een hotel management, event management en een webdesign opleiding op het mbo en het hbo.

Leren op je eigen tempo met een hotel management of grafische opleiding op het hbo

Heb jij je havo of vwo diploma behaald en ben je aan het zoeken naar een vervolgopleiding? Of ben je jouw huidige werk beu en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kies er dan voor om een hotel management of grafische opleiding op het hbo te volgen bij Linnartz Opleidingengroep. Omdat je ervoor kunt kiezen om een aantal extra vakken te volgen of andere modules, deel jij de opleiding in zoals jij dat wilt. Zo leer je op je eigen tempo. Ga je liever in de avonduren naar school, omdat je overdag werkt? Ga je juist liever overdag naar school om ’s avonds te werken? Het kan allemaal als je een opleiding volgt bij Linnartz Opleidingengroep.