Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Top verlichting van Led Design Holland

Led Design Holland is een vakman op het gebied van LED verlichting werkplaats. De led-techniek – de afkorting staat voor light-emitting diode) stamt uit 1962. De lichttechniek werd in eerste instantie toegepast om signaaloverdracht te regelen. Aanvullend werden indicatorlampen voorzien van leds. Inmiddels zijn ledlampen perfect voor dagelijks gebruik in woon- en werkomgevingen. Dit zijn de belangrijkste pluspunten van led-armaturen:

  • een led is zuinig en efficiënt;
  • het licht dat een ledlamp afgeeft is aangenaam, vriendelijk en rustig voor de ogen;
  • van verbleekte kleuren is geen sprake – led-licht is natuurgetrouw licht –;
  • hebben andere lampen nogal eens de tijd nodig om op te warmen, bij led is daarvan geen sprake (als je de lamp aandoet, brandt die direct op de juiste sterkte);
  • kies je voor led, dan kies je voor een schonere wereld – ledlampen zijn vrij van kwik –;
  • een ledlamp behoudt altijd een normale temperatuur;
  • leds zijn veilig dankzij de lage gelijkspanning;
  • in koude ruimtes kun je ook led verlichting gebruiken, temperaturen tot -40 graden zijn geen probleem.

Goede LED verlichting bedrijfshal, opslagloods, fabriek et cetera is essentieel. Als u professionele lampen nodig heeft, is het verstandig advies te vragen. Een firma die u van dienst kan zijn, is Led Design Holland. De experts van LDH bekijken vooraf de ruimte. Pas als die goed in kaart is gebracht, kan gekozen worden voor een specifiek aantal lichtbronnen met een bepaalde kleurtemperatuur. Overstappen van traditionele lampen op led zal een flinke energiekostenbesparing opleveren. De investering die ermee gemoeid is, wordt 100% terugverdiend.

Ook voor kantoren is led die enig juiste keuze. Het werkplezier zal omhooggaan, dankzij het prettige licht. Het gevolg daarvan is dat ook de effectiviteit van de werknemers stijgt. Mensen die goed in hun vel zitten, blijken sneller en beter te werken dan mensen die zich niet helemaal senang voelen.

Wilt u de komende tijd alle lampen vervangen door leds? Het LDH-team kan u voorzien van slimme tips en advies op maat. Led Design Holland is op de hoogte van alle laatste technische snufjes en trends in de led branche.

https://www.leddesignholland.nl/