Dutch Labs
Image default
Electronica en Computers

Vaatwasser reparatie Utrecht over de algemene Electrolux vaatwasser foutcodes

Vaatwasser reparatie Utrecht over de algemene Electrolux vaatwasser foutcodes en hoe ze te verhelpen

Electrolux maakt enkele van de meest geavanceerde afwasmachines die momenteel op de markt zijn. Ze laten je zelfs weten wanneer er iets mis is door een of meer Electrolux vaatwasser-foutcodes weer te geven. U vraagt ​​zich misschien af ​​wat deze codes betekenen en hoe u het probleem kunt aanpakken. Je bent dan op de juiste plaats.

Electrolux Dishwasher Foutcodes Het is handig dat de foutcodes van de vaatwasser van Electrolux aanwezig zijn om u in de juiste richting te wijzen wanneer iets kapot gaat. Het enige probleem is het ontcijferen van wat elke combinatie van letters en cijfers eigenlijk betekent. Laten we een handvol van de meest voorkomende codes eens nader bekijken.

Foutcode # iC0

Een van de meest voorkomende foutcodes die onze klanten tegenkomen, is de iC0-code, die ook als iCo, iC1, iC2 of iC3 kan worden weergegeven. Dit is van invloed op vrijstaande en geïntegreerde Electrolux-vaatwassers, en dit wijst op een mogelijk probleem met de hoofdbesturingskaart.

Bel witgoed reparatie Utrecht voor een snelle probleemoplossing.

Wat veroorzaakt het?

De iC0-code verwijst naar een communicatiefout tussen het bedieningspaneel en de rest van de vaatwasser. Dit voorkomt dat u een lading in de vaatwasser start.

Hoe repareer je het

Deze code komt vaak ten onrechte, dus probeer de vaatwasser 10 seconden los te koppelen, sluit hem dan weer aan en probeer een cyclus uit te voeren. Als de code terugkeert, moet je het hoofdbesturingselement vervangen.

Foutcode # 20

Deze code kan oplopen tot 20 of i20, maar ze verwijzen allebei naar een probleem met het afvoersysteem.

Wat veroorzaakt het?

Als er een verstopping in de afvoerleiding van uw vaatwasser is of als de afvoerpomp van uw unit verstopt is, kan dit een i20-foutcode activeren.

Hoe repareer je het?

Dit kan ook te wijten zijn aan een communicatiefout, dus haal de stekker uit het stopcontact en steek de stekker er weer in. Controleer de afvoerleiding, de afvoerpomp of de drukschakelaar als de code er nog steeds is en reinig of vervang onderdelen indien nodig.

Komt u er zelf niet uit, bel dan met vaatwasser reparatie Utrecht via 0686360040. Een afspraak is snel gemaakt.

https://witgoedreparatieserviceutrecht.nl