Breaking News

Dutchlabs

Van een huis een thuis maken

Als je lekker wil wonen moet je van je huis ene thuis maken en dat is niet altijd even makkelijk. Wat veel mensen denken is dat als maar genoeg spullen kopen, dat het dan een thuis word, maar het ziet er in de meeste gevallen meer uit als een showroom van IKEA dan een huis.

 

Een thuis creëren

 

Als je de juiste sfeer wil creëren in het huis, zodat het echt een thuis word, dan moet je niet als een gek dingen gaan kopen. Je moet dingen kopen dat echt bij jullie passen en uitdrukken wie jullie zijn. Zo word je huis steeds unieker en laat het je smaak zien, op deze manier zal het veel sneller thuis voelen, dan wanneer je de nieuwste meubels uit de Wehkamp catalogus besteld.

 

Ga samen op jacht 

Ga samen met je partner op zoek naar meubels voor het huis, zodat de smaak van jullie beide in het huis komen. Zo zal je partner zich ook meer thuis voelen, dan wanneer jij alle meubels koopt. Mocht jij op het einde toch de beslissingen maken over de inrichting, dan voelt je partner zich tenminste erbij betrokken en kan die lekker wonen, in plaats van zich als een vreemde in eigen huis te voelen.

http://www.lekkerwonen.be/