Dutch Labs
Image default
Beauty en verzorging

Veelzijdigheid

Bijna iedereen denkt bij botox direct aan het verwijderen van rimpels. Dit is op zich een logische gedachte want hier wordt het ook erg vaak voor gebruikt maar botox is een veelzijdig product want het is namelijk voor nog veel meer zaken te gebruiken. Zo kan je overmatig zweten behandelen met behulp van botox.  De ervaringen van patiënten hiermee zijn zeer positief. Zo is voor het merendeel van de patiënten een botox behandeling Amsterdam het middel geweest om overmatig zweten een halt toeroepen. De kosten voor dit soort behandelingen zijn vandaag de dag ook niet meer zo hoog wat het middel bereikbaar maakt voor veel mensen.

Botox blijkt nu echter ook effectief te zijn met betrekking tot het verkleinen van de kuiten. Waarom zou iemand nu zijn kuiten willen verkleinen? Er blijken veel vrouwen te zijn die dikke kuiten als een zeer groot obstakel ervaren in hun leven. Ze schamen zich om een kort rokje met hakken te dragen en ook het dragen van laarzen is erg moeilijk. Dikke kuiten zijn niet altijd het resultaat van overgewicht maar is ook vaak een gevolg van onevenredige grote spieren.

Toch zijn er wel een aantal vraagtekens nog bij deze methode. Omdat de kuitspier een erg grote spier is moet er ook een hoge dosis botox worden ingespoten. Critici zijn bang dat de benodigde dosissen uiteindelijk voor een totaal verlamde spier zouden kunnen zorgen. Daarnaast is het vanwege de dosis ook een erg dure methode. Niet alleen de benodigde dosis maar ook het tijdelijke effect van botox zorgen hiervoor. De behandeling moet namelijk minstens één keer per 3 tot 6 maanden uitgevoerd worden. We moesten dus nog afwachten of deze methode van het gebruik van botox  echt een succes zal worden. Wat in ieder geval wel duidelijk is geworden is dat botox een erg veelzijdig product is!

http://injectableklinieken.nl/nl/