Breaking News

Dutchlabs

Verlichting online kopen

Steinhauer produceert al 80 jaar de meest schitterende verlichtingsarmaturen, met passie, toewijding en een vooruitstrevende kijk op verlichtingstechnologie. Dit geldt niet alleen voor de lampen die zij produceren, maar ook voor de online beleving. Want online lampen kopen is nog niet zo eenvoudig.

Verlichtingadvies

Steeds meer mensen kopen verlichting online. Er is een duidelijke verschuiving van de bricks naar de clicks. Maar men heeft nog altijd het advies van een kenner nodig. Veel online webshop lossen dit op door een chat functie. In deze chat word de klant voorzien van goede verlichtingtips en adviezen. Maar uit onderzoek blijkt een chat functie voor vele een te hoge drempel te zijn. Bovendien zijn de chatmedewerkers niet altijd online. En dat is nu juist het voordeel van een webshop. Winkelen wanneer jou het uitkomt. Niet alleen tijdens openingstijden. Steinhauer is opzoek gegaan naar op oplossing om klanten ten alle tijden van een goed advies te kunnen voorzien. De oplossing, een keuzehulp.

Hoe kiest men de juiste verlichting?

Steinhauer heeft het volgende bedacht: een keuzehulp. Eerst kiest men een vertrek. Dus: zoek je lampen voor in de woonkamer, gang of keuken? Daarna kiest men een stijl van de lamp. Bijvoorbeeld klassieke lampen, industriële lampen of moderne lampen. Nadat men een stijl heeft gekozen van het vertrek waar de lamp in komt te hangen, kan men de locatie van de lamp aangeven. Bijvoorbeeld: naast de bank of boven de eettafel. Deze laatste opties zijn afhankelijk van het eerder gekozen vertrek. Vervolgens krijgt met een selectie te zien van lampen in de juiste stijl, voor de juiste positie en vertrek. Lampen kopen was nog nooit zo eenvoudig geweest, dankzij de keuzehulp van Steinhauer verlichting B.V. Nu weet je precies dat hanglampen het meest geschikt zijn voor boven de eettafel. En booglampen of grote plafondlampen geschikt zijn voor boven de salontafel of zithoek.

Nog meer informatie over verlichting

Steinhauer heeft ook een blog. Hierin worden interessante verlichtingsvraagstukken direct beantwoord. Zo kunnen klanten, altijd en over verlichtingsadvies krijgen. Zonder te wachten op openingstijden.

http://www.steinhauer.nl/keuzehulp