Verschillende behandelingen bij deskundige en ervaren psycholoog nabij Zevenbergen

U wilt een psycholoog in de buurt van Zevenbergen inschakelen. Omdat u last heeft van spanningsklachten, angstklachten of andere problemen die uw leven beïnvloeden. Het is dan ook zaak om deze problemen te behandelen door een psycholoog in de buurt van Zevenbergen en Zundert. Hier heeft men de kennis en ervaring in huis om u te ondersteunen bij het overwinnen van uw klachten. Bij Psychologie Praktijk Floor kunt u terecht voor een divers aantal therapieën, zoals cognitieve gedragstherapie, interpersoonlijke psychotherapie en schematherapie. Door deze behandelingen kunnen klachten omtrent spanning en angst, maar ook relatieproblemen, lifestyle problemen en een negatief zelfbeeld worden opgelost. Aan de hand van een intakegesprek bij de psycholoog, nabij Zevenbergen en Zundert, zal blijken welke therapie geschikt is voor uw persoonlijke situatie.

Psycholoog dichtbij Zevenbergen en Zundert voor diverse klachten

U kunt voor verschillende behandelingen terecht bij Psychologie Praktijk Floor in de buurt van Zevenbergen en Zundert. Dit kan de uitkomst bieden als u angst- of spanningsklachten, een negatief zelfbeeld of lifestyle problemen heeft. Psychologie Praktijk Floor behandelt diverse problemen en klachten: van posttraumatische stressklachten tot overspannenheid en van overmatig alcoholgebruik tot faalangst. Na een intakegesprek zal blijken welke therapie, kortdurend of langdurend, het beste bij u past en starten de behandelingen. Hier wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met uw persoonlijke situatie. Met de juiste therapie kunt u uw problemen of klachten overwinnen en zult u in de toekomst beter in uw vel zitten.

Psycholoog actief nabij Zundert start met een intakegesprek

Zoekt u een ervaren en deskundige psycholoog in omgeving Zevenbergen en Zundert? Dan bent u bij Psychologie Praktijk Floor in Breda aan het juiste adres. Er vindt allereerst een intakegesprek plaats over de oorzaken van uw problemen. Blijkt dat uw problemen kunnen worden behandeld met een van de therapieën die bij de psycholoog nabij Zundert en Zevenbergen worden aangeboden? Dan wordt er direct gestart met behandelgesprekken. Uit het intakegesprek zal een inschatting worden gemaakt van het aantal behandelingen dat nodig is. Uiteraard kan het voorkomen dat u eerder klaar bent of dat de therapie langer duurt dan verwacht.