Breaking News

Dutchlabs

Verslaafd aan Zwitsal!

Ik spreek regelmatig mensen die mijn zogenaamde ‘verslaving’ niet begrijpen. Ik hou ontzettend van de Zwitsal geur! Ook al heb ik zelf (nog) geen kinderen, ik vind het heerlijk ruiken. Wel ben ik tante van een 2 jarig knulletje dat altijd ‘zwitsal-vers’ onder de douche vandaan komt. Heerlijk vind ik dat! Ik kom dan ook regelmatig bij mijn broer met Zwitsal spulletjes aanzetten (soms tot zijn grote ergernis). Hij zelf gebruikt altijd Natusan of Etos eigen merk. Maar ik zweer erbij. Het ruikt overheerlijk en is via het internet vrij goedkoop te verkrijgen. Ik bestel altijd in grote hoeveelheden dus heb ik nooit problemen met de verzendkosten, maar voor zover ik weet is koopjesdrogisterij de goedkoopste die ik tot nu toe heb gevonden. Zijn er meer Zwitsal-kinderloos-verslaafden onder ons? Ik gebruik zelf altijd stiekem de bodylotion ;-).

 

Aafke

http://www.koopjesdrogisterij.nl