Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Viega Pexfit buis

Eindelijk een systeem dat volledig past bij uw behoefte, De buizen van Pexfit Pro zijn zeer flexibel wat het leggen van de leidingen en het installeren van de aansluitkoppelingen enorm veel makkelijker maakt. Ook is de Viega pexfit buis, vanaf de eerste generatie van flexibele buis en leiding, al als enorm betrouwbaar beoordeelt. In het begin wellicht nog enkel op basis van de berekende Pexfit buis sterkte in combinatie met duurtesten, maar inmiddels zijn van de Viega Pexfit leidingen ook al miljoenen kilometers daadwerkelijk geïnstalleerd, wat eigenlijk als het beste bewijs van de betrouwbaarheid van het product geldt. Een ander belangrijk aandachtspunt is de duurzaamheid, zowel bij de productie van de buis alsook bij de Viega Pexfit koppelingen wordt hier vanaf het begin af aan al rekening mee gehouden. Dit is ook van toepassing op de nieuwe perskoppelingen en de koperen overgangs- en aansluitkoppelingen.

Viega Pexfit voordelig en snel bij sani-bouw

Het leidingsysteem Viega Pexfit Pro is een indrukwekkende flexibele gas- of waterleiding waar ook de duurzaamheid in mee ontwikkeld is met een nog langere levensduur. Daarnaast zijn er meer vernieuwingen in de vorm van een uitbreiding met meerdere diameters, het is nu mogelijk om de te kiezen tussen 14 en 18 mm, waardoor ook het gebruik als verwarmingsbuis ineens een standaard optie is. Dit zorgt voor een nog groter aantal praktische oplossingen en toepassingen voor de Viega Pexfit buis die u bij Sani-bouw uit voorraad kunt bestellen in de online webshop. Dit geldt natuurlijk ook voor de bijbehorende koppelingen en eventuele perstangen.

Flexibele leiding

De buis Pexfit Pro Fosta bestaat uit drie lagen: een binnenste buis PE-Xc, een aluminium laag en een witte buitenbekleding. Naast de weerstand tegen hoge temperaturen en de druk in de leiding zorgt deze drie lagen structuur voor een lange levensduur van de buis. Absoluut stabiel, zelfs in een kortere buigradius, Viega Pexfit leidingen combineren een optimaal gebruik met stabiliteit, ook bij hoge druk. De gelaste rand van aluminium vermindert het uitzetten van de buis en maakt hem bijzonder maatvast. Pexfit buis kan gemakkelijk vorm krijgen en blijvend houden. Een echte vereenvoudiging van het werk in kleine ruimtes en een goede mogelijkheid om materiaal te besparen door zijn buigbare mogelijkheden bij het installeren.

http://www.sani-bouw.nl/installatiemateriaal/viega/pexfit