Vind altijd de juiste verpakkingsmachines voor uw doeleinden

Heeft u ooit gehoord van Demca? Hier vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan verpakkingsmachines. Zowel om producten in folie te verpakken als bijzondere machines vindt u bij deze specialist. Denk bijvoorbeeld aan de flessenvullers van het merk Enoberg. Deze machines worden sinds 1984 met veel zorg geproduceerd voor zowel kleine als grote bedrijven. Dus of u nu 1000 of 36000 flessen per uur te vullen heeft, bij Demca vindt u altijd de juiste afvulmachines. De machines zijn zeer compact maar zijn toch zeer veelzijdig. Deze machines zorgen ervoor dat de flessen worden schoongespoeld, worden gevuld en worden voorzien van een afsluitende dop of kroonkurk. 

Uitstekend onderhoud aan de verpakkingsmachines 

Heeft u een of meerdere verpakkingsmachines gekocht bij Demca? Dan profiteert u van de juiste service! Na de aankoop komt er een deskundig team jaarlijks bij u langs voor het onderhoud aan de machine. Mocht er onverhoopt iets stuk gaan aan de verpakkingsmachines, neemt u contact op met Demca. Er komt snel een monteur bij u langs voor het verhelpen van het probleem. Zo kunt u heel snel weer gebruikmaken van uw verpakkingsmachine, zodat uw productieproces niet te veel hinder ondervindt. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, daarom investeert Demca ook in preventief onderhoud. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Jarenlange ervaring in het fabriceren van verpakkingsmachines

Demca is een professioneel en ervaren bedrijf die gespecialiseerd is in geavanceerde en efficiënte verpakkingsmachines in Nederland. Vanaf de jaren ’70 houdt dit bedrijf zich al staande en daardoor heeft dit bedrijf veel expertise opgebouwd. Deze investering in kennis heeft gezorgd voor goede samenwerkingsverbanden met gerenommeerde machinefabrieken, zodat u bij hen een totaalaanbod aan verpakkingsmachines vindt. Daarnaast biedt de specialist uitstekende service en heeft u een ruime keuze aan verpakkingsmachines van Demca. Wilt u de machine van uw keuze eens laten proefdraaien met uw eigen producten, zodat u kunt zien of het verpakken van uw producten het gewenste resultaat biedt? Ook dit is mogelijk! Zowel voor, tijdens als na het aankopen van geschikte verpakkingsmachines biedt Demca uitstekende service. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop.